![]() |
Przed wypaleniem ...lepiej sprawdzić obraz czy wogóle działa...;)
Zamontuj go do jakiegoś wirtuala np.Deamon Tools ...i sprawdz..;) |
mozna tez alcoholem...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
CDRWIN:-D
|
Najłatwiej jest taki obraz zamontować w Daemon Tools, a następnie skopiować w locie używając np. CloneCD.
|
Jesli masz w miare nowa wersje nero (chyba powyzej 5551) i masz razem z tym binem jeszcze pliczek *cue, to nagrasz to w nero. Zamykasz kreatora i z menu plik->nagraj plik obrazu->ladujesz ten *cue i wypalasz. Wiecej o nagrywaniu plikow w roznych formatach poczytasz w faq na stronie....o np. tutaj: http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=2081192850
|
plik BIN jakim programem go nagrać?
Panowie&panie(opcjonalnie:)mam malutki problem otóż : przez ostatni dlugi okres czasu sciągałem sobie pewną gierkę.Jak sie potem okazało jest to plik typu BIN , który należy nagrać, od razu jednak nasunęło mi sie pytanie: czym? Jestem tylko biednym posiadaczem nero i clone`a, mało tego, jestem też niezbyt obyty w powyższych kwestiach i racji tego właśnie WAS proszę o pomoc.Byłbym wielce kontent gdyby komuś udało sie rozwiązać tę jakże kłopotliwą (dla mnie)zagadkę.Na marginesie tylko dodam że chodzi o grę Neverwinter Nights i jest ona produktem zalegalizowanym (mam taka cichą nadzieję:)PS.Z góry dziekuję...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:08. |