![]() |
Ja kupiłem za niecałą stówkę klucz Win10 Pro, naturalnie dostałem fakturę VAT. Klucz ma gwarancję, że nie był nigdy używany. System aktywował się online bez najmniejszych problemów. Zobaczymy czy kiedykolwiek będzie z tym jakiś problem, jakby co dam znać ;)
|
Jak sie chce na firme to sie idzie do sklepu i kupuje system z faktura vat, po czym sie odpisuje vat :P
|
Tylko troche to trwa i wkur... idzie sie niezle kiedy kolejny klucz ci nie dziala, zwlaszcza jak ktos chce na firme(?).
|
Nic nie szkodzi paypal odda kase ;)
|
To bedzie mial duzo tych wtop;)
|
Kup z ebay , jak jest wtopa paypal odda ci kase ;)
|
Cytat:
Cytat:
Powinni zrobić porządek z takim czymś , człowiek jest zapewniane ,że wszystko cacy a potem okaże się ,że sprzedali Ci klucz który krąży po sieci od dwóch lat |
Dzięki , opinie maja ok. Przemyśle sprawę
|
Cytat:
|
jak sie zapatrujecie na tę aukcje
http://allegro.pl/windows-10-profess...597557692.html Fakturę dają , czyli będzie legal czy nie ? |
Zreszta w PL tez musi byc system i mozesz miec freedos'a;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Bardzo często z laptopem otrzymujemy wersję już aktywowaną (recorvery), do tego częstą praktyką jest wpisanie numeru seryjnego / aktywacji wprost do uefii / bios - ta praktyka była dosyć często stosowana właśnie w Windows XP / 7. Ba nawet były przypadki, że numer seryjny z naklejki nie umożliwiał zainstalowanie czystej 7 ani jej aktywowanie - był bo był... Na szczęście teraz producenci od tego odchodzą... |
Cytat:
|
A wiesz ze kupic mozna poza IE?:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:25. |