Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Forum strasznie zwolniło !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f10/forum-strasznie-zwolnilo-9650/)

bas 29.08.2002 22:49

Wiesz ja zaczynałem od modemu, wprawdzie to było wieki temu(jakiś rok temu jeszcze miałem modem), czasami wydaje mi się, że sieć chodzi mi fatalnie, w takich mementach należy iść do kogoś i pobawić się modemem, jak wrócisz do domu to wydaje Ci się, że Twoje łącze to rakieta.

ZiP 29.08.2002 22:38

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Jakieś pół roku temu byłem u ciotki w smardzewie pod łodzią i chciała, żebym coś tam jej zrobił przy kompie
współczuję... ja zostałem poproszony o skonfigurowanie sieci LAN w szkolnej pracowni komputerowej w jakiejś smierdzącej wsi. Gdy doszedłem do konfiguracji modemu.... to koszmar.
Na swoje szczęście swoją "przygodę" z internetem zacząłem od łącza stałego (pomijając kawiarenki int.) i nie wiem co to jest "zastój w sieci" oraz "zapchane łącza". Dlatego też Forum CDRinfo.pl ładuje mi się dość szybko.

bas 29.08.2002 18:24

Jakieś pół roku temu byłem u ciotki w smardzewie pod łodzią i chciała, żebym coś tam jej zrobił przy kompie, trzeba było połączyć się z netem.... po kilku minutach się poddałem. Połączenie modemu z centralą podłódzką to jest coś ponad moją cierpliwość.

murt 29.08.2002 18:07

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Modemowcy , oj wy modemowcy - szczesciarze, dla was 20 sek to pestka, dla mnie wiecznosc:-D
Zazdroszcze wam tej sily woli i cierpliwosci:-D

hehe ja tez. Dla mnie jak strona wlancza sie 5 sekund to mam ochote rozpierd**** komputer i monitor;p :P :P

Yahol 29.08.2002 17:20

Modemowcy , oj wy modemowcy - szczesciarze, dla was 20 sek to pestka, dla mnie wiecznosc:-D
Zazdroszcze wam tej sily woli i cierpliwosci:-D

Laser 29.08.2002 16:39

Cytat:

ZiP napisa***322;(a)
Dziękujemy ci, TPSA!
Gdyby to u mnie trwało 20-30 sekund, to bym się chyba pochlastał!!! To wolne wczytywanie Forum to wina tepeesa, a nie serwera CDRinfo.pl.

Witam !

Jeszczetylko 4 tygodnie i BYE BYE TPSA ...:-D

ZiP 29.08.2002 13:56

Dziękujemy ci, TPSA!
Gdyby to u mnie trwało 20-30 sekund, to bym się chyba pochlastał!!! To wolne wczytywanie Forum to wina tepeesa, a nie serwera CDRinfo.pl.

Laser 29.08.2002 13:25

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
ludzie z czego wy rozpaczacie
ja jestem modemowcem a mi sie wszystko ładnie otwiera na forum.
Może dla tego że wy nie jesteście przyzwyczajeni do tak ,,wolnego" transweru :-D

Witam !

Ja tesh jestem modemowcem i zauważyłem z ze prędkość forum zależy od tego ilu ludzi na nim jest oraz od ogólnego obciążenia sieci !

Niestety ładowanie postów trwa czasami ok 20 - 30 sec a czasami jest to mgnienie oka więc sam jush nie wiem ...

ZiP 29.08.2002 13:17

Jak ktoś ma nawet najwolniejsze łącze stałe, to jest ono i tak szybsze od zwykłego modemu. My, posiadacze szybkich łączy stałych, nie jesteśmy przyzwyczajeni do tak wolnego wczytywania Forum.
Chociaż ja nie narzekam;) .

tomgoo 29.08.2002 12:33

ludzie z czego wy rozpaczacie
ja jestem modemowcem a mi sie wszystko ładnie otwiera na forum.
Może dla tego że wy nie jesteście przyzwyczajeni do tak ,,wolnego" transweru :-D

ThanatoS 29.08.2002 01:49

A mi się ciągnie jak krew z nosa, lub jak mucha w smole.

murt 28.08.2002 22:24

Dziwne mi wszystko ladnie chodzi:) :) :) :)

Macio.Men 28.08.2002 21:43

Aaaaaaaa jaaaaaaaa naaaaaaa toooooooo jaaaaaaaaak naaaaaaaa laaaaaatoooooo :P:P:P:P :):):):)

Laser 28.08.2002 21:30

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
WOOOOLLLLNNNNOOOO! woollno!! cooraazz woolniej!!!

Witam !

Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo niiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeesssssssssstttttttttttt tteeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttyyyyyyyyyyyyy Yahol masz rację !

Moderatorzy co Wy na to !

Yahol 28.08.2002 21:25

WOOOOLLLLNNNNOOOO! woollno!! cooraazz woolniej!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:11.