![]() |
Session fixation error - o co chodzi ?
Witam
Pojawil sie maly problem, a raczej duzy ... Ostatnio dostaje non-stop "Session fixation error". Ricoh MP7060S. Zaden z programom nie potrafi nic wypalic. Probowalem Nero, CDrWin, CDClone itd. Plytki Platinum. (moze tu jest problem) ? Tylko prosze o konkretne odpowiedzi, a nie szczeniackie wyglupy. Dzieki DonKoyote |
|
Tez znalazlem tego guide'a ... ale dzieki.
Narazie jedna plyta poszla. Zobaczymy co dalej. Ciekaw jestem dlaczego to sie zrobilo. Dotychczas bylo wszystko ok. Mala poprawka. Wlasnie sie okazalo ze wywalaja sie niektore plytki. A niektore sa OK. :/ -= DonKoyote =- |
Wpisz w wyszukiwarce 'ricoh' i poczytaj, bedzie tego mala encyklopedia. Zdaje sie ze spotkales sie z typowa przypadloscia ricohow, pewnie jeszcze wypisuje ci medium speed error? Moim zdaniem jest to kwestia rodzaju plytek, ale poczytaj sam....tez sie tam troche naprodukowalem;)
|
Cytat:
Witam ! MSE to klasyka ... |
Jak juz wspomnialem ... Tez zauwazylem ze to kwestia plytek.
Natomiast googla znam na wylot :) i nie tylko jego ... Ale Spox :) Ide przejzec forum, zapewne ta wyszukiwarke miales na mysli :). -= DonKoyote =- |
[QUOTE]DonKoyote napisa***322;(a)
[B]Jak juz wspomnialem ... Tez zauwazylem ze to kwestia plytek. Natomiast googla znam na wylot :) i nie tylko jego ... Ale Spox :) Ide przejzec forum, zapewne ta wyszukiwarke miales na mysli :). Witam Spróbuj zainstalować ForceASPI - instaluje ASPI 4.6 - najbardziej dopracowane. Mi pomogło w CloneCD przejść przez pojawiający sie błąd Power Calibration. Może tobie też pomoże w twoim błędzie. Mam Ricoha x24x10x40. Narazie |
thx
zobacze |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:32. |