Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Forum sie psuje :D a dokladniej kodowanie (https://forum.cdrinfo.pl/f10/forum-sie-psuje-d-dokladniej-kodowanie-96750/)

misiozol 14.10.2017 11:53

Forum sie psuje :D a dokladniej kodowanie
 
Forum ma problem z kodowaniem , 2 posty jeden pod soba napisanie poprawnie bez blednie , po palaczeniu postow wywala sie kodowanie i robia sie krzaki myslalem ze to wina mojego konta ale wychodzi na to ze wystepuje to wszedzie . tutaj przetestowane https://forum.cdrinfo.pl/f113/sklada...ml#post1392113 2 posty dobre polaczone i wychodza krzaki :ysz:

czary2mary 14.10.2017 12:10

Też to wczoraj zauważyłem - zaraz dla M4 zamelduje o problemach .

grzeniu 14.10.2017 17:04

Z tym kodowaniem, to chyba już od dawna gdzieś coś szwankuje. Przy czy czym trudno mi zaobserwować, co, gdzie, kiedy i dlaczego się kaszani.
Chyba pytanie za konia z rzędem do Barteza.

mgit 14.10.2017 18:38

To na pewno nie jest błąd! Tak ma być i tyle... więc o błędach kodowania należy zapomnieć :)

czary2mary 14.10.2017 19:28

Ilość załączników: 2
Cytat:

Napisany przez grzeniu (Post 1392161)
Z tym kodowaniem, to chyba już od dawna gdzieś coś szwankuje. Przy czy czym trudno mi zaobserwować, co, gdzie, kiedy i dlaczego się kaszani.
Chyba pytanie za konia z rzędem do Barteza.

Wczoraj coś je.....ło mocno ;)
https://forum.cdrinfo.pl/f125/pytani...ml#post1392171

posty testowe x2

Załącznik 105254



Ta sama treść i posty po połączeniu


Załącznik 105255

Misiek4 16.10.2017 20:36

No problem jest ciekawy.... I zastanawiam sie, jak się do tego zabrać...

grzeniu 16.10.2017 20:42

Coś się dzieje. Też jednemu edytowałem całego posta, myślałem że to jego wina z kodowaniem...ale może, jak teraz to czytam, to jednak forum coś kaszani.
https://forum.cdrinfo.pl/posthistory...pare&p=1391871

Misiek4 16.10.2017 20:46

Forum się nie kaszani. Jedyny wpływ na działanie forum mogą mieć aktualizacje systemowego oprogramowania (czyli nowsze wersje mysql, apache, php), które odbywają się dość często. Niestety nie zawsze jest czas, aby czytać każdą listę zmian i czasami niektóre opcje w konfiguracjach znikają lub są zastępowane innymi. I potem tego typu kwiatki mogą się pojawiać.

ąśćżźęł
ĄŚŻŹĆÓŁĘ

grzeniu 16.10.2017 20:57

Oj tam, oj tam. Mówiąc, że forum 'coś kaszani' miałem na myśli, że problem może być po naszej stronie. Zwał jak zwał.
Ktoś kumaty musiałby pobartezować w bebechach.


A przed chwilą wcięło mi posta wywalając database error... :hmm:

mgit 16.10.2017 20:58

A wystarczy przestać łączyć posty - i problem sam się rozwiąże... z kodowaniem :)

Misiek4 18.10.2017 14:09

ĄŚĆćżźćżćżćżc

joujoujou 18.10.2017 14:27

ZÓŁĆ.

ęśłąź

superrrmario 18.10.2017 22:04

ąśćĄŚĆ

Berion 19.10.2017 00:18

Szatan was opętał? ;p

Jolek 23.10.2020 18:51

No chyba, że:
https://i.postimg.cc/P5DH2S33/main-1...e-w-piekle.png


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.