![]() |
BenQ DW1640 PILNIE POSZUKIWANY !!!!
Ilość załączników: 1
Pilnie poszukujemy sprawnych i w dobrym stanie tych modeli . Jak ktoś ma na zbyciu lub niepotrzebne egzemplarze to proszę o kontakt PW .
Pilna prośba od FalconMedia o pomoc w zdobyciu 10 egzemplarzy dla nich . Załącznik 106432 |
Temat zamknięty
Ilość załączników: 1
Serdeczne podziękowania :uklon: od FalconMedia dla osób które wyciągnęły pomocną dłoń oraz stanęły na "uszach" żeby pilnie skompletować 10 sprawnych BenQ DW1640 .
Dziś jeszcze przesyłka z BenQ DW1640 rusza ode mnie w drogę do Emiratów Arabskich ..:) Załącznik 106452 |
Nawet niedrogo żeś ich skasował. :mruga:
|
hyh nie zobaczyłem mam 4szt. albo 5 ;-)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Być może jeszcze będą potrzebować , wspominali że jeszcze z ~15 sztuk by im się przydało - będę od razu do was bezpośrednio dzwonił jak tylko będzie wiadomo czy jeszcze będą potrzebować ... |
A wiesz po cholere im te napedy ?
|
Cytat:
Kochają Benki tak jak my..;) Za specjalnie nie mogę dokładnie zdradzić do czego im te napędy ale mniej więcej do tego samego do czego nam "wiernie" służą ;) |
A możesz zdradzić kto im w dwa dni to dostarczy(ł)?
Kurier z opcją ekspresową? :pytanie: Bo cenę wysyłki widziałem i jak za samą wagę 10 napędów wcale nie była wygórowana. |
Cytat:
Według mojego dostępu do systemu UPS kalkulator generuje mi koszt takiej usługi do UAE w okolicy ~~1150zł Najpewniej ich koszt wyniósł mniej jako globalnego i dużego klienta .. ale "trochę monety " na pewno. |
A samolot już czekał grzejąc silniki. :D
==== No z pewnością mają wynegocjowane spore zniżki z firmą kurierską. :taktak: |
No to mieli niezle parcie na te napedy zeby 10szt. w kilka godzin zorganizowac :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:36. |