![]() |
Ulead DVD Picture show
Mam poroblemy z nagrywaniem fotek na VCD.Oczywiście dotyczy to oprogramowania Trial (zmodyfikowanego -*****) . Wersja testowa pracuje OK , po "modyfikacji" nagrywa z błędami -fonia przeskakuje , zawiesza się - pełna klęska . Czy ktoś ma na to jakieś lekarstwo -byle by nie kosztowało $49,99
|
zobaczy czy ***** do odpowiedniej wersji .. a jesli nie to posukaj . niestety namiarów niemogę podac chyba ze podasz maila to ci wysle :)
|
Re: Ulead DVD Picture show
Cytat:
dodam, ze ten program sprawial najmniej problemow |
Cytat:
|
Re: Re: Ulead DVD Picture show
Cytat:
|
Re: Re: Re: Ulead DVD Picture show
Cytat:
a moze zamiast cracka uzyj seriala ... |
Właśnie ściągnąłem ten program, odpaliłem cracka i... program jest naprawdę prosty w obsłudze, intuicyjny. Praca z nim nie sprawia żadnych problemów, jest po prostu łatwa, ale... co dalej?
Przygotowałem pokaz, wypaliłem płytę i nie wiem qrde czym to teraz odtworzyć. Myślałem że to będzie płytka samostartująca (może za dużo wymagam), wystartuje i ukaże sie pokaz. Tak nie jest!!! Płytka otwiera się, jest na niej kilka katalogów m.in. z sekwencjami pokazu i nic więcej. Podpowiedzcie w jaki sposób zrobić lub ustawić program, żeby starowała ona sama. Pozdrawiam Dares |
Ja odczytuję płytkę na stacjonarnym DVD , na PC też mi nie czyta ,ale tym się na razie się nie zajmowałem . Jeżeli możesz to napisz mi jakie wersje programów zainstalowałeś mój e mail krykal@interia.pl
|
Re: Re: Re: Re: Ulead DVD Picture show
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Szczęściarz. Ale to rozwiązanie jest droższe niż 49 $ z pierwszego posta! I przede wszystkim nie trzyma się kupy. Program jeśli faktycznie nie generuje płyt dających się odtworzyć na zwykłym PC jest po prostu do d... Nie możemy przecież założyć, że wszyscy dookoła mają stacjonarne DVD (nawet w Stanach). |
Cytat:
robie zdjecia cyfrowym aparatem i zamiast robic tradycyjne odbitki nagrywam na CD i w kolekcji mam plyty CD - jedna z safari w keni, jedna z wypadu do chin, jedna z wyjazdu do tunezji, etc. przychodza znajomi i chca zobaczyc to wsadzam CD do playera i wszyscy sobie wygodnie ogladaja na ekranie telewizora a ja moge spokojnie omawiac kazda z fotek dla mnie dopiero teraz ma sens posiadanie cyfrowego aparatu a to, ze ktos tam nie ma sprzetu stacjonarnego nie ma znaczenia dla mnie bo fotki sa moje i nie musze nikomu nagrac czy dawac moich albumow ... natomiast jak chcesz nagrywac fotki tak by mozna bylo je odtwarzac na PC to mozesz uzywac WinOnCD - program dodaje player na CD i dziala zarowno na PC jak i sprzecie stacjonarnym PS nie wiem i moge mowic glupot ale na moj gust taka plyta powinna dac sie odtworzyc na PC za pomoca jakiegos programu do odtwarzania VCD lub SVCD bo to przeciez opiera sie o ten rodzaj plyty CD. |
Cytat:
A wracając do tematu program nazywa się "DVD PictureShow" więc chyba sama nazwa wskazuje "czym to się je". Szkoda tylko że nie "biega" na odtwarzaczu DVD w kompie. Wspomniałeś o progsie do odtwarzania VCD lub SVCD. Jakieś konkretne? Swoją drogą może jednak ktoś wpadnie na genialny pomysł jak odpalić prezentacje na zwykłym PC? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:35. |