![]() |
Ok, dziękuję za rady. Może coś mi się uda z tym zrobić.
|
Jeśli się uda zrobić obraz to będziesz już mieć materiał do obróbki na komputerze - bo generalnie save'y się archiwizuje uLE do kontenera PSU (kopiuj na folderze z save'm >> przechodzisz na pendrive i wklej PSU). Po tym zabiegu przeformatuj ją (pełne formatowanie w MCA) i nie używaj już do niczego ważnego.
|
Memory Card Annihilator:
https://www.cdrinfo.pl/download/8133012839, https://forum.cdrinfo.pl/f106/memory...-v2-0-a-86648/. |
A mógłbyś ten skrót rozwinąć - MCA. To jakiś programik ?
|
Zrób niskopoziomowy obraz tej karty (za pomocą MCA), bo jeśli umiera to nawet manager plików może sobie nie poradzić.
|
Witam.
Mam pytanie odnośnie karty na ps2. Otóż gdy próbuje wejść na nią to wyświetla się tylko jeden zapisany sejw gry i dalej nic się nie dzieje. Tak jakby karta się zawiesiła. Próbowałem zmieniać sloty, ale to nic nie pomaga. Inne karty które posiadam odczytują się normalnie. Co ciekawe zapisane sejwy które tam posiadam konsola normalnie odczytuje. Stąd moje pytanie, czy jest jakaś szans by dostać się na taką kartę pamięci, i np. poprzegrywać sobie te sejwy ? Mam obawy czy za jakiś czas karta całkiem nie odmówi posłuszeństwa. |
@bkt1916, ta na pewno oryginalna, poza tym, w przypadku ps1 nie ma tragedii z nieoryginalnymi memorkami, chyba, że większa jak 1MB i, co najgorsze, kompresuje save'y. Mam 10 oryginalnych i 5 nieoryginalnych niekompresujących save'y i wszystkie działają do dziś, jedynie nieoryginalnie nie wszystkie działają z ps2, brak dodatkowych 5V zasilania w portach memorki.
|
Oryginalne zasadniczo najlepsze, więc warto.
|
Do 1 to moze byc org? http://allegro.pl/oryginalna-karta-p...159545945.html Mam taka piracka warez ale jakbym do 20 zl kupil orga to moze warto jakby tamta przestala dzialac:)
|
No to spoko, sprawa rozwiązana, offtop akceptowany o ile łączy się to z tematem, no prawie. ;)
|
Dodam jeszcze jedno zdanie jako autor:) hehe (spoko macie to forum, wiele lat temu korzystałem z różnych porad, szkoda ze mi się zarejestrować nie chciało:P a pisałem też na forach co jedno pytanie spoza tematu = zamknięcie wątku, aż dziw bierze ze dalej tam ludzie piszą:P) mogło być tak, że przed wlozeniem plyty mi pokazywalo takie predkosci bo naped byl pusty (i co pomylilem ze to dvd;]).
Koniec tematu:) |
Nie da się, to mi wygląda na błąd przy próbie wypalenia obrazu CD na DVD, bo sam to miałem, dziwne prędkości zapisu obrazu CD na płycie DVD.
Temat o czym innym, koniec offtopa, ciekawość nie jest niczym złym ale odnośnie palenia płyt, proszę utworzyć nowy temat. |
Czy da radę w ogóle wypalić płytę DVD z prędkością 31x?
Myślałem, że max to 16x. |
Cytat:
|
@ Iskander
Może na przyszłość troszkę będziesz bardziej "dyplomatycznego języka używał " ? Wydaje mi się ze treść tego tematu jest trochę inna i dotyczy czego innego jak wypalanie płyt. Więc jak najbardziej @Haker120 odpowiada tu za porządek i jak najbardziej prawidłowo usunął posty " nie na temat " Jak chcesz się pochwalić \ sprostować informacje z jakimi prędkościami nagrywasz \powinny być nagrywane płyty to proszę bardzo założyć odpowiedni temat i przedstawić porównawcze testy odczytu discquality z różnymi prędkościami na różnych nośnikach i nagranych na rożnych nagrywarkach . Wtedy poważnie odniesiemy się do "Twojego zdania " . |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29. |