![]() |
safedisc i predkosc
chcialem spytac jak to jest z ta predkoscia odczytu plyt zab. safe disciem2. no bo niby plyty nalezy czytac z predkoscia 8x ale niby niektorzy nagrywaja z wieksza i wtedy tez to dziala. wiec jak to jest? prosze o opinie osib ktore tego probowaly i z jakim wynikiem. i jeszcze jedno: jak dlugo safe disca (starego i nowego) czyta naped TEAC CD-540E?
|
Re: safedisc i predkosc
Cytat:
|
troche zle sformuowalem pytanie. napisalem ze "niby plyty nalezy czytac z predkoscia 8x a niektorzy NAGRYWAJA szybciej i tez dziala". nie o to chodzilo. mialo byc: niby plyty nalezy czytac z predkoscia 8x a niektorzy CZYTAJA szybciej i tez dziala. sorry za blad.
|
ojjj Adik .. 32x troche zadużo .. szybciej = gorzej , wolniej = lepiej
|
Cytat:
|
taa ... ale przy Audio mogli by sie skarzyc .. gorsze czytniki sobie nie radzą :) przy plytkach z danymi też na gorszych CD-Romach
|
Cytat:
|
SD - tak jak i wszystkie zabezpieczenia zrzucam max predkoscia nagrywarki - czyli u mnie ok 26X (efektywnie, srednio na okres)
nie mialem nigdy problemu zeby gra/program nie ruszyl po poprawnym (teoretycznie) skopiowaniu |
nie czesto zdarzaja mi sie rarytasy zabezpieczone || ale jesli juz to czytam na max8)
|
Nie wazne czy czyta sie taka plyte wolniej niz 8x czy szybciej
wazne zeby bylo dobrze zgrane :P ja czytalem 24x f1 2002 i nagrywalem ja z ta sama predkoscia 2 kumplom bez zadnego problemu Przynajmniej jeszcze sie nie poskarzyli A na wszelki wypadek na drzwiach wywiesilem kartke informujaca o moim wyjezdzie za granice8) NARA |
ja ale wszystko z max predkoscia i wszystko chodzi 8)
|
ja ale wszystko z max predkoscia i wszystko chodzi 8)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:44. |