![]() |
Cytat:
Wszystko byle nie skośnooka MAKITA ! |
Love stroy ;)
:-D :-D :-D :-D :-D PS. Ciekawe, co będzie owocem tego spotkania. Johnsered? ;) A może Partner ??? |
Ilość załączników: 1
Witam !
Troche mi sie nudziło zobacz co można zrobić w 15minut w paincie:-D |
Cytat:
MYślę ze się polubiły bo jakoś ostatnio mniej pali i silnik równiej pracuje :-D Niemiec Szwed dwa brathanki i tak powstaje drużyna nie do pobicia ! |
A co mi tam... ;)
Twojego Stihla 23 pozdrawia moja Husqvarna 350 :-D |
Cytat:
Witam! Dane podałem prawdziwe i czy ja wiem czy zawsze mówię czytso teoretycznie czasami moja wypowiedź jest poparta praktyką a jeśli chodzi o chain saws to siedze jush w tym od 1999 roku kiedy to kupiłem mojego WŁASNEGO STIHLA 023 za 1023 PLN !;) :-D |
Cytat:
To teraz zakładając, że Ty podałeś właściwe dane (i wcale nie chodzi mi tu o piły łańcuchowe ;) ) rozumiem że mówisz czysto teoretycznie ;) (i żartobliwie oczywiście :) ) Ja tam powtórzę za innymi - małe dzieci - mały kłopot... Zważ jednak Laser, że dziewczyny ogólnie kręcą :-D |
Cytat:
Marny Twój los :-D ... |
dzięki Pedros za pozdrowienia, córuś chyba rzeczywiście zaczyna mnie okręcać :*
|
Cytat:
Mówią - że córki są tatusiów i że okręcają ich "dookoła palca" ;) Już gdzieś tak w wieku 2 lat ;) Pozdrówka dla rodziny :) od Pedrosa PS. A byłeś przy porodzie? |
Re: Re: Zetoxa który gośc to Ty ??
Cytat:
Hmm ZETOXA lubi zaskakiwac więc mógł wstawić swoje zdięcie na ramionach tatusia:P więc wolałem się upewnić ! :-D :P :-D |
Re: Zetoxa który gośc to Ty ??
Cytat:
ja tu mam jestem od niedawna :) a wiem ktory to zetoxa najpierw byl taki bobas pozniej byl smarkacz :) a teraz jest prawie wapniak :) czyli tak jak ma sie kolenosc w zyciu ... ehehehe |
Cytat:
Witam ! Gratulacje !! |
... no cóż, szybko dorosłem i dorobiłem się córuś :cool:
|
Zetoxa który gośc to Ty ??
Witam !
Zetoxa zauwazyłem że fotke zmieniłeś i chciałbym wiedzieć która z widniejacych na obrazku osób to TY.:) Zakładając ze podałeś własciwe dane osobowe to ta starsza ale to zdięcie moze byc kapekę nie aktualne ! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:20. |