![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Miałem przedwczoraj 6 procent baterii, patrzę, a w kamerówce kabelek się plącze, no prawie USB, no ale nie, japkowy, jak cała reszta sprzętu do obróbki grafiki (wideo), nie licząc dwóch zestawów po 3 twarde dyski, spiętych w jakąś cwaną macierz. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Było proponowane - było :taktak: |
A to ciekawe, bo ja nie widziałem ani jednej..
|
Propozycje byly ale zes sie panie wypiol na nie :P
|
Taniej z ekranem do obróbki grafiki? Czekam na propozycje :)
|
oj tam, oj tam , mozna taniej ale nie wyglada tak lasersko :P
|
Grafika:
Ekran o rozdzielczości 3000 na 2000 px Pokrycie sRGB 100% Pokrycie Adobe RGB prawie 80% Proporcje 2:3 - idealne do zdjęć 10-12 godzin na baterii - zależało mi na przenośnym 1,3kg - jak wyżej Bonus - rewelacyjny dźwięk - powód, dla którego nie wymieniłem jeszze swojego 7 letniego Dell XPS l702x Lans: .... producent kojarzony głównie z chińskimi telefonami... Rzeczywiście - do lansu :) |
No i juz wszystko jasne tobie nie jest potrzebny laptop do obrobki grafiki :P ty chcesz ultrabook do lansu :hahaha:
|
Cytat:
A potem wyczytałem, że jedna z nowych konfiguracji kosztuje... do 33 tys. zł. Notebooka.. Skomentowałbym, ale jednak nie wiem jak... W każdym razie już się raczej zdecydowałem, choć jeszczez nie kupiłem ze względu na dostępność. Będzie to prawdopodobnie Huawei Matebook X Pro w mocniejszej konfiguracji: https://www.youtube.com/watch?v=2wIYH10Ik_w Też drogi, ale tu przynajmniej nie mam wrażenia, że ktoś traktuje mnie jako dojną krowę.. lub idiotę.. |
Przecietnego kowalskiego predzej stac na stacje robocza niz na nieuzyteczna fanaberie do lansowania sie w kafejce lol2
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:04. |