![]() |
Świetna gra. Spędziłam nad nią kilkanaście cudownych dni wakacji :)
|
Cytat:
|
GT6 ma własny, wewnętrzny, system aktualizacji. Najpierw z tego co kojarzę pobiera normalnie paczki PKG via SEN, a potem to co OS rozpakował, GT6 nakłada. Przez sto milionów lat...
https://forum.cdrinfo.pl/f120/gran-t...ml#post1372700 Z kolei GT: Sport jest tylko online. Dla mnie ta seria umarła na piątce, ale teraz to już obili trumnę gwoździami. |
Rowniez zalatwilem w kilka godzin, tylko ze z 5 razy;)
|
Ja Gran Turismo załatwiłem w kilka godzin :D
|
Cytat:
|
Dowiemy się tego dopiero za kilkadziesiąt lat. Istotne jest to, że mikrofale nie występują nigdzie wewnątrz naszej bańki elektromagnetycznej, więc czas ekspozycji do dopiero jedno pokolenie i do tego nie wystawione 24/7/365. Z tego wniosek, że jest szkodliwe na pewno. Na ile, to póki co tajemnica...
|
Cytat:
|
Z tego co widzę, to jak z heroiną. :>
|
@Decard
Jest na PS4 i Steam gdzie dodali trofea i acziwmenty. Mylisz pojęcia: https://www.dobreprogramy.pl/Berion/...gia,82954.html A więc remake nad którym podobno pracują, systemowo będzie na pewno toczka w toczkę kalką FF15. Na dodatek sprzedawany w kawałkach jak "Resident Evil: Revelations 2". Pewnie nie ma nawet na co czekać. :| @Jolek Ja się trochę znam na informatyce, uwierz mi. ;) |
Pisząc szumy masz na myśli inne nadajniki Wifi?
Może trzeba było pobawić się kanałami? Zazwyczaj kanał 1 i 13 jest domyślnie przypisywany. Na tablety jest taki prosty program jak WiFi Analyzer, który pozwoli zobaczyć jaki kanał jest najbardziej "zapchany". W sumie to skoro WiFi jest nie zdrowe to nie polecam. ;) Może po twojej recenzji coś poprawią. ;) |
Szkoda że nie zapowiedziano remastera Vii na pc . FFVII To była gra ... jak sie kuraka hodowało żeby na wyspę sie dostać i summona zdobyć itd ...
|
Nie lepiej bo u mnie jest taki szum w eterze, że WiFi nie działa stabilnie, więc wyłączyłem całkowicie. Poza tym jest szkodliwe dla zdrowia.
Normalna wersja do kupienia, po prostu demo na 96 godzin. W menu mi mówi, że v6.04. @ed hunter Miałem skasować, więc napisałem że już skasowałem, ale jak rano spojrzałem na terakotę z FF14 to zmiękłem i pociągnąłem ten update. To nie wiem czy to tak jak z papierosami. :szczerb: |
Cytat:
Mniejsza ilość urządzeń działa na tej częstotliwości, więc mniej zakłóceń jak i również transfer powinien być większy. Jakbyś miał SLIM lub PRO do tam chyba taka opcja jest? Tak z ciekawości sprawdziłem ile taka podstawka może kosztować, żeby plejak nie spadł. Ceny org zaczynają się od 70 zł dla "zwykłego" PS4 i 80 zł dla PRO. Są też zamienniki za 10 zł. :szczerb: Cytat:
Ogólnie to była już wersja pełna taką jaką można kupić, czy testowa? |
Miałem tak z papierosami, rzuciłem i nie muszę palić. :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:27. |