![]() |
Jak zdobyć *.cue...
Zassałem sobie sciazke dzwiekowa do muzyki z filmu "requiem for a dream" w jednym pliku mp3. Problem polega na tym, ze nikt nie ma do tego pliku *.cue ;( Jezeli jest tu ktos, kto posiada taki plik (plyte ze sciezka) i moglby mi takowy pliczek udostepnic (wytworzyc i udostepnic), to bede bardzo wdzieczny. Wiem, ze moge wziac to na chybil trafil, ale... Wole zapytac ;)
Z gory dzieki!!! Pozdrawiam |
jesli nikt ci tego nie poda (jesli sciagales z kazyy to rzeczywiscie moze nie dac sie znalesc) to wez cooledita i potnij na wavy samodzielnie (roboty bedziesz mial od cholery - ale coz takie zycie, a muza dobra, oj dobra... [chyba 25 kawalkow]
|
Powiem Ci, ze na tej plytce jest 33 utworkow i sa, jak mowisz dobre. Muza niesamowita. Co do cool edita, to bedzie bardzo trudno, bo z tego co sie orientuje jeden utwor przechodzi w drugi ;( a takie podzialy nie naleza do latwych.
Ufam, ze ktos posiada ten plik. A jak nie to chociaz jakis link do stronki z okladkami, zeby sprawdzic ile trwaja poszczegolne tracki. Dzieki! |
moj ma chyba 25 - nie wiem bo plyte pozyczylem - a strona z okladkami to www.cdcovers.cc [najlepsza jaka znam]
zanim zdecydowalem sie kupic to cudo mialem czsc kawalkow sciagnieta z kazy - zreszta nie przejmuj sie tym ze jeden przechodzi w drugi - tnij 'na oko' a potem nagraj jako DAO z pauzami == 0 mozna tez sprawdzic na amazon.com - czasem zdarza im sie podac te uzyteczna informacje |
Hej ludziska nic nie trzeba ci±ć, wystarczy odpowiednio spreparować *.cue. Trzeba tylko wyczaić odpowiedni moment gdzie przechodzi jeden utwór w drugi i wpisać to w *.cue.
|
wyszukiwarka okładek na róznych serwisach (miedzy innymi wspomniany cdcovers.cc [najlepszy]) ale obsłóguje tez inne serwisy www.mega-search.net
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:27. |