![]() |
hej
Witam!
Moze ktos wie skad sciagnac gry w internecie? |
... nie wiem jak to jest w Holandii, ale u nas to jest Forum o nagrywaniu płyt a nie poszukiwaniu gier.
|
RIP nie pomylies czasem for ?
|
Zauważcie że to niejest pierwszy taki post od memebera który ma postów 1~10, moze jakaś agenta zakładam userów dla testu ???? ;)
|
Rip zainteresuj sie programem Direct Connect. Jezeli masz szybkie lacze i spory dysk twardy to jest jeden z najlepszych programow do sciagania filmow, gier i programow.
|
W Holandii roznie bywa, co do tematu forum OK zgoda po czesci - nie jest to bezposrednio temat dotyczacy forum ale w koncu gry przegrywacie? A co do programow typu direct conect to wlasnie mam maly dysk i mimo ze polaczenie OK to niestety nie moge z nich korzystac.
Dziekuje za wszelkie uwagi, dobre rady, itp |
Hmm cos jeszcze - jest tez taka stronka podobna http://www.cdrinfo.nl/
ale czytajac te forum (polskie) mozna sie wiecej dowiedziec ciekawych rzeczy;) |
czemu tak? nie wiem jak to jest w Holandii ale u nas?
a nie po prostu : Glab jestes i nie tu te pytanie? Czemu my Polacy zawsze podobnie mowimy? No ale mniejsza z tym to tylko taka mala refleksja po powtornym przeczytaniu odpowiedzi. |
taka sprawa - mozna odpowiedziec na kilka postow w JEDNYM poscie - w ten sposob co uwazniejszy czytelnik bedzie wiedzial o czym mowisz...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:40. |