![]() |
Chyba widziałem koteczka...
Albo mi się wydaje albo jest ograniczenie na ściąganie plików ze strony. Zauważyłem, że ssanie stabilizuje się na równiutkim i stabilnym 10kilbajcikowym transferze.
|
to zle? pliki sa male - sciagaja sie szybko niewazne czy na 10 czy 60 kilobajtach - a w ten sposob mozna udostepnic zasoby wiekszej liczbie uzytkownikow (jest tez limit na ilosc polaczen/IP)
|
Jest to bardzo fajne rozwiązanie i nie zapycha łącz i modemowcy mogą coś sobie pociągnąć, ale jak wiesz człowiek zwraca na takie sprawy uwagę w tzw. krytycznych chwilach kiedy stoi nad Tobą jakaś kobita, która bardzo się śpieszy a Ty musisz jej coś zrobić i potrzebujesz jakiś program, który nagle się strasznie ślimaczy...
|
no tak, kobieta Bicz Bozy potrafi byc w takich chwilach albo dojmujaco smutna i zalamana albo niewymownie zgryzliwa...
ale coz kto jej broni sie tego nauczyc i zrobic 'sama!'... |
ale widzisz, dzięki temu że jest 10 kb/s możesz dokładnie powiedzieć za ile czasu będziesz miał plik. A nie tak jak w przypadku innego łącza... najpierw leci 100 kb/s a potem tylko 1 kb/s :)
|
Wcale bym się nie obraził jak bym zobaczył transfer 2200K/s. Łódzki uniwerek ma łącze 34Megabity i takie transfery można wycisnąć z icm.edu.pl.
|
Bas abyś się nie przegrzał - piórka mogą odpaść.
Jak jestem wredny to sorry - ale brow... dzisiaj bardzo smakuje. Tylko nie pisz że mi ogon odpadnie. |
Cytat:
ze wzgledu na zaistniałą sytuację paput powinien przechrzcić się na SYLWESTRA ! !!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D !!!!!!!!!!! |
Zauważyłeś, że z sywestrem i tweety'm jest tak jak ze strusiem pędziwiatrem i kojotem? Tzn. Kojot zawsze obrywa.
|
Cytat:
to trzeba się bać :) qrde jeszcze mnie po zlocie b3d faza trzyma :) moja biedna wątroba ;) pozdro |
Cytat:
Nawiązałem do tej sekwencji : "Tylko nie pisz że mi ogon odpadnie." :-D ;) :) |
Ale ja nie chcę być Sylwestrem.
|
Cytat:
To dobrze jedna draka mniej !:-D :-D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:31. |