Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Post powitalny (https://forum.cdrinfo.pl/f5/post-powitalny-98000/)

kamako 07.10.2020 18:24

Witam wszystkich

Loczek 16.11.2019 01:11

Witaj ! Super powitanie w starym stylu. Pozdrawiam

SzymonMicraK11 10.11.2019 12:31

No ;] zawsze tak jest

Zetoxa 10.11.2019 11:23

pamiętaj najciekawiej jest w śmietniku toast2:haha:

M@X 09.11.2019 17:34

No elo, Mordeczko.

DarkSlide97 09.11.2019 10:19

Witamy :) Fajnie powitać kogoś nowego na forum kto nie jest reklamiarzem :spoko:

KaiQ 08.11.2019 23:59

Cytat:

Napisany przez Jarson (Post 1429070)
Jak miło zobaczyć, że są jeszcze - poza starymi wyjadaczami z forum oczywiście - entuzjaści archiwizacji "w starym stylu" :spoko:

A co znaczy że w "starym stylu"? bo może to też ja a nie wiem :ysz:
Nagrywarkami mógł bym już odgrywać gwiezdne wojny a dysków też Ci u mnie dostatek, choć ani jednego SSD :(

Jolek 08.11.2019 19:19

Cytat:

Napisany przez SzymonMicraK11 (Post 1429076)
Hej Jolek ja cie kojarze z playstationforum ;] to ja narobiłem gnoju z tym kodowaniem bo cos sie zawiesilo forum więc cofnąłem stronę żeby skopiować zawartość posta bo samo mnie wylogowalo i po ponownym logowaniu wyczyściło mi treść posta. Kopię zapisałem w aplikacji Text Editor na macu i zapisało treść jako ISO Europa Wschodnia czy cos takiego, a potem zmienilem kodowanie na UTF-8 i na komputerze wszystko wyglądało normalnie a jak wszedłem na telefonie z androidem to jakas kaszana :ysz:

Też pare razy miałem ten problem.
Może od dziś ten problem będzie za nami.

grzeniu 08.11.2019 17:36

Limit 10 postów jest celowo ustawiony dla ochrony przed spamem i wklejaniem reklam, znaczy żeby moderatorzy mieli mniej roboty.
Nie jest duży, więc i problem niewielki. Zrobisz "licznik" i zapomnisz o tym. :)

Zatem witamy wśród nas :spoko:

SzymonMicraK11 08.11.2019 17:19

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez Jolek (Post 1429074)
Również witam.

Nie wiem czy nie za bardzo odbiegnę od tematu ale czy coś tam w pracy edytora się ostatnio* nie pozmieniało?
Można obecnie przełączać miedzy chyba trybem BB Code Editor* i Rich Text Editor*.

Czy więc nadal jest problem z polskimi literami?
Kiedyś coś podobnego było tutaj zgłaszane:
***wycialem link***

* - Ta zmiana nastąpiła chyba dzisiaj (08\11\2019) a post jest z wczoraj.
** - Nie do końca wiem czy to są prawidłowe nazwy, więc to tylko domysły.

Hej Jolek ja cie kojarze z playstationforum ;] to ja narobiłem gnoju z tym kodowaniem bo cos sie zawiesilo forum więc cofnąłem stronę żeby skopiować zawartość posta bo samo mnie wylogowalo i po ponownym logowaniu wyczyściło mi treść posta. Kopię zapisałem w aplikacji Text Editor na macu i zapisało treść jako ISO Europa Wschodnia czy cos takiego, a potem zmienilem kodowanie na UTF-8 i na komputerze wszystko wyglądało normalnie a jak wszedłem na telefonie z androidem to jakas kaszana :ysz:
@Jarson miło słyszeć, że miło słyszeć :D nie ufam półprzewodnikom, ale talerze zawsze dają radę hehe

Edit: widze jest tu pare rzeczy do zrobienia. Dobrą funkcją jest ostrzeganie przed przekierowaniem na inną stronę, ale mysle, ze w odniesieniu do przekierowan na cdrinfo ostrzeżenie jest juz zbędne ;) no i linkowanie innych tematów tez system mógłby już tak nie sprawdzać

misiozol 08.11.2019 14:10

Uuu panie admini sie zawzieli i cos grzebia caly czas , oby tylko nie wysadzili silnika lol2

Jolek 08.11.2019 13:48

Również witam.

Nie wiem czy nie za bardzo odbiegnę od tematu ale czy coś tam w pracy edytora się ostatnio* nie pozmieniało?
Można obecnie przełączać miedzy chyba trybem BB Code Editor* i Rich Text Editor*.

Czy więc nadal jest problem z polskimi literami?
Kiedyś coś podobnego było tutaj zgłaszane:
Forum sie psuje :D a dokladniej kodowanie.

* - Ta zmiana nastąpiła chyba dzisiaj (08\11\2019) a post jest z wczoraj.
** - Nie do końca wiem czy to są prawidłowe nazwy, więc to tylko domysły.

misiozol 08.11.2019 12:57

Witamy ,witamy :welcom:

Jarson 08.11.2019 11:47

Jak miło zobaczyć, że są jeszcze - poza starymi wyjadaczami z forum oczywiście - entuzjaści archiwizacji "w starym stylu" :spoko:

Arepo 08.11.2019 11:08

Witamy :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:29.