![]() |
Cytat:
|
Ustaw sobie forum jako główną w przeglądarce i wszystkie twoje problemy jak ręką odjął :rotfl:
|
Cytat:
Ale jak odpalam główną to od razu widzę , kto i co i gdzie , a tak trzeba wejść w Forum i przeszukiwać . :D |
Sa glebokie prace przeprowadzane na zywym organizmie, jak na razie sa postepy ale dokladnie opisuj co sie dzieje.
|
Może ktoś , coś . Na głównej nie pokazuje mi po prawej ostatnich wpisów forumowych.
Muszę wejść na forum z górnego "Forum" . Nie wiem czy dało mi się napisać o co chodzi . Nie bijcie mnie :) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Załącznik 210917Ja to mam jakieś szczęście :)
|
Cytat:
|
Podpadasz mi gościu. Uparty jesteś, znowu zepsułeś :sciana:
|
Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia
Podczas łączenia z serwerem âwww.cdrinfo.plâ wystąpił błąd. PR_CONNECT_RESET_ERROR Kod błędu: PR_CONNECT_RESET_ERROR Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych. Proszę poinformować właścicieli witryny o tym problemie. |
Wciśnijmy czerwony przycisk, zobaczymy co się stanie. :szczerb:
|
Uruchomienie procedury analizy problemu doprowadziło do rozwiązania problemu.
|
Cytat:
|
Analiza problemu spowodowała uruchomienie procedury analizy problemu.
|
Nie połączono: potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa
Firefox wykrył problem i nie wczytał âwww.cdrinfo.plâ. Witryna jest źle skonfigurowana lub zegar systemowy ma ustawioną nieprawidłową datę. Certyfikat witryny prawdopodobnie wygasł, co uniemożliwia programowi Firefox nawiązania bezpiecznego połączenia. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:34. |