![]() |
:kawa:
|
Hela nic, ale ja mogę ci go sprowadzić do formy chelatu - lepiej przyswajalny, przynajmniej dla roślin. A człek nie świnia, wszystko zeżre. :D
PS A mało to narwanych lekarzy, do których strach iść? :rotfl: |
Co ta Hela z nim zrobi?
Mam cichą nadzieję, że - no właśnie, nie rozejdzie się po kościach, tylko mnie to ominie :D Po pracy położyłem się na chwilę i miałem plan zrobić ostatni mocniejszy trening, ale jak wstałem to na zewnątrz było już zimno i coś mnie tak tknęło, że jeśli pójdę i się spocę, to w weekend może się to skończyć rozwiniętą infekcją. Może przesadzam, ale szkoda by było kilku tygodni przygotowań. To znaczy i tak i tak pobiegnę, choćby z gorączką*, ale w takim scenariuszu to będzie truchtanie. jeszczejedna:herbatka: *Jeśli ktoś chce mi powiedzieć, że jestem głupi, to powiem tylko że mój lekarz rodzinny, również biegacz i to elita w swojej kategorii wiekowej na polskich ultramaratonach robi dokładnie to samo - czyli może i jestem ale w dobrym towarzystwie :P |
Po pierwsze profilaktyka, głupcze! :czytaj:
A cynk mam, jakby co - w formie siarczanu. Jakby ci zależało, to się go schelatuje. :taktak: Tymczasem profilaktycznie :kolejka: |
Kurrrła, coś tak dookoła, bardzo przyczajenie, podchodząc z ukrycia, idzie przeziębienie...
Za półtora tygodnia główny start sezonu, mimo kontuzji która wyłączyła mnie z treningów na 3 tygodnie sierpinio-września czuję się przygotowany na przepiękną życiówkę, trzeba by się jakoś wyślizgnąć wirusisku :hmm: :herbatka: z pigwą i tabletka witaminy C Jeszcze cynk by się przydał, ale skąd go wziąć? |
|
|
Dziś kładę się wcześniej. Pogoda ładna, trzeba rano wstać i się nią cieszyć. Gdyby nie była ładna też musiałbym wstać, ale lepiej jest sobie wmawiać, że sam chcę, bo jest ładnie :D
Jeszcze :herbatka: na dobranoc ;) |
|
|
|
:piwo: po robocie
|
Byłem tu na chwilę, ale że wszyscy grzecznie przyjmowali swoje leki, to polazłem dalej.
Też były dwie :kawa:, teraz :herbatka: |
Czy konie mnie słyszą? :cisza:
:kawa: były dziś dwie, teraz czas na :piwko2: |
:czas: Pobudka wstać! Koniom wody dać!
:kolejka: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:17. |