![]() |
UDF reader
Mam problem, W momencie kiedy mam w systemie zainstalowany UDF reader (np z DirectCD lub z INCD) to mój CD-rom w momencie nawet minimalnego uszkodzenia (ryski) płyty odczytuje ją błędnie- i wszystko by było w porządku gdyby nie to że nie zgłasza przy tym żadnego błedu :-D Poprostu ucina plik w danym momencie i plik po skopiowaniu ma o tyle MB mniej. Sprawdzałem na wielu CD i zawsze tak samo. Ciekawym jest że nagrywarka (Ricoh 7083A) Przy tworzeniu obrazu zabezpiczonej w systemie z DirCD lub INCD dużo gorzej radzi sobie z korekcją błędów (sprawdzałem na dwóch niezależnych instalacjach win98).
Powiedzcie czemu tak jest???? Jak to zlikwidować??? |
Ludzie co wy!!!!
To już nikt nie używa zapisu pakietowego???? Odpiszcie czego używacie!!! Ja sprawdzałem na kilku cd-romach i zawsze kuleje korekcjia błedów jak jest UDF-reader zainstalowany!!! |
U mnie pakietówka (Direct CD) nie przeszkadza w żadnym stopniu czytnikowi płyt (zarówno z samej nagrywarki jak i z DVD, obydwa LG). Mam jedną dość porysowaną płytę, do testów właśnie.
|
Uzywam nonstop DirectCD, bez zadnych komplikacji! Plyty porysowane i lekko uszkodzone czyta na DVD i CDRW (oba LG) bez zadnych problemow. Wydaje mi sie, ze twoj problem polegl w innym miejscu.
|
ja także nie mam
żadnych problemów a używam INCD...
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:17. |