![]() |
Gratulacje :spoko:
|
Ja też kupiłem jakieś sony z android tv i jestem mega zadowolony :)
|
Kupilem KD85X89 wlasnie z androidem na pokladzie :>
|
:piwo: to siuup pod tego Androida.
|
Dowiesz sie jak kupisz :hahaha:
Cytat:
|
Rodzicom wybrałem LG z autorskim systemem - WebOS. Jest prosty i intuicyjny. Często zachwalany w recenzjach. Sterować można klasycznie lub nowocześnie - głosowo, a sam pilot działa jako wskaźnik. Ale czy ten os jest lepszy od robocika?
|
Cytat:
Z płytkich naczyń nie pijam :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
A ktoś odpowie na moje pytanie z postu nr 6? |
Cytat:
Podejdz no do plota :szczerb:, ja ci to doglebnie wytlumacze :> |
Cytat:
Ja jeszcze raz podkreślam, nie jestem wrogiem Androida w TV ale uwaz że to względnie krótkotrwałe rozwiązanie. Finalnie mając dobry TV wylądujemy z zewnętrzna przystawką. |
Google, jak i Microsoft i inne firmy wypuszczając nowy system operacyjny, czy nawet oprogramowanie wymuszają na nas zakup mocniejszego sprzętu. Starsze maszyny nie spełniają min wymagań, więc dlaczego producenci mają je dalej wspierać w nowej wersji? Lepiej niech korzystają ze starszej, której i tak wsparcie wygaśnie.
|
Cytat:
Łatki bezpieczeństwa to już kwestia samego systemu i jego wersji. |
Cytat:
Morał z tego taki: kup cokolwiek, a po jakimś czasie i tak będziesz niezadowolony. :szczerb: |
Chłopy spokój... Każdy ma rację. Teraz wiem po co google wydaje przystawki do tv. Po co wspierać i aktualizować tv, jak jego parametry są archaiczne, lepsza dostawką.
Pytanie. Czy aktualizacja systemu na telefonach idzie w parze z aktualizacją na tv oraz na innych urządzeniach? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31. |