![]() |
Nowy dział
A może w dziale Różne warto dodać dział RTV, Audio, AGD dla domu. Wiele tematów z moją propozycją zamieszczana jest w dziale Offtopic, a przecież ten dziań nie pasuje dla powyższej tematyki.
|
Do AGD nie warto, to nie nasz obszar działania - do tego offtopic wystarczy.
Do RTV dział już jest: https://forum.cdrinfo.pl/f108/ |
Tak jest, zapraszamy :)
|
To może w opisie działu Domowy sprzęt Audio/Video warto dodać Hi-FI obok "(nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV, Hi-Fi)"? Natomiast odtwarzacze sieciowe muszą zostać usunięte, bo podchodzi to pod hi-fi.
|
Ale ty w ciazy jestes czy co bo tak marudzisz, i tak tego nikt nie czyta co tam jest lol2, w zasadzie ten dzial podlega podemnie a jedyny sposob na zwiekszenie tam ruchu to wklejanie :cycki: bo silnik forum jest tak archaiczny ze o reszcie mozliwosci mozna pomarzyc lol2
|
To należy to zmienić, a nie marudzić lol2
|
No to znowu doszliśmy do silnika, czyli można się napić :rotfl:
PS A ty misiu - zdaje się, że ostatnio chwaliłeś się zakupem nowego tivi. Mógłbyś tam coś napisać, np. testy, wrażenia, oceny itp. Zamiast cyckować. |
Wgrywanie zdjec mnie przerasta te limitacje edycja zanim wgram i kombinowanie zeby sie zgadzalo, a na koniec i tak przewaznie dostaje kopniaka ze format nie taki albo rozmiar. Wiec ja sie poddaje wole wkleic :cycki: z internetu z linka bo to 2 klikniecia :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:46. |