![]() |
Darecek21 wogole nie napisales jaka masz nagryware ani na jakim odtwarzaczu puszczasz te plytki NAjwazniejsza jest jakosc nagrywarki (Liteon!!!) oraz odtwarzacza (Technics Panasonic Sony)a plytka jest mniej wazna oczywiscie jesli kupisz firmowa bo jakies noname to raczej sa podstawki zle opakowane i podpisane.
NARA |
Ja palę muzę 8x (w ostateczno¶ci 12x gdy się ¶pieszę)ale przed zabaw± w nero zmieniam pm3 na wav'y (można to zrobi¶ w Winampie trwa ok 1min). Zawsze nagrywam na PLATINIUM i nie miałem problemów z odsłuchiwaniem na wierzy.
Najprawdopodobniej musisz zmniejszyć prętko¶ć wypalania. http://members.fortunecity.com/initz...amingdevil.gif Pozdrawiam wszystkich ..:::DemieN:::.. |
doloz 1zl i kup jakies lepsze plytki (TDK lub Verbatimy)
|
Czasem mog± być problemy w nero z mp3 z kompresj± VBR, choć mi się akurat jeszcze to nie przydarzyło. Co do płytek to najczę¶ciej się tak dzieje.
|
Posłuchaj grzenia i ewentualnie skorzystaj z innego progsa do konwersji z mp na vaw
|
Ja robie tak samo i zawsze jest OK. Podejrzewam za duza predkosc wypalania na badziewnych plytkach. Przekonwertuj wczesniej do wavow i odsluchaj, jesli bedzie muza w porzadku to i nagra sie oki. Nagraj 8x na verbatimie, musi byc dobrze.:)
|
mp3 na audio
Mam pytanie przerabiam w nero mp3 aby nagarc na audiocd ,piosenki wypalone przeskakuja zarywaja itd co jest nie tak.(mp3 jest dobrej jakosci)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:55. |