![]() |
Wyswietlacz nadzorujacy i pokazujacy dane w czasie rzeczywistym
Ilość załączników: 1
Dzisiaj dostalem 5 cali IPS , wyglada przyzwoicie dobre katy widzenia, fajna ciekawostka i podobno bardzo modna obecnie. Mozna wyierac sobie dowolnie kompozyjcje koszt 50e wszystko dziala po USB.
Załącznik 199775 |
Jeżeli Ci się to podoba, to dlaczego nie?
Jeśli chodzi o mnie, to nie bardzo mnie to przekonuje, bo to trochę przypomina jeżdżenie autem z podłączonym komputerem diagnostycznym. Podczas prac nad chiptuningiem w aucie/OC w komputerze - pełna zgoda. Potem, już przy normalnej pracy raczej ciekawostka, można sobie podejrzeć parametry o których i tak wiemy, jakie są. W razie przegrzania na skutek uszkodzenia wentylatora czy jakiegoś wycieku z chłodzenia wodnego - i tak najpierw pojawi się throttling, a w kolejnym kroku system nam się wyłączy. Natomiast jeśli jesteś osobą, która i tak ma takie dane wyciągnięte na jakimś widżecie, czy wyświetlane w grach, to takie rozwiązanie rzeczywiście jest lepsze, nie zajmuje przestrzeni roboczej monitora :) |
W celu monitoringu w czasie grania, w zasadzie myslimy ze wiemy jakie sa parametry bo zauwaz ze nie wiemy dopuki nie sprawdzimy chyba ze sa dostepne na ekranie i zabiora czesc minitora. Czy podchodze do tego na powaznie.. nie bardziej traktuje to jako ciekawostka i gadzet, ot taki fajny ficzer :)
|
A ten programik jest dedykowany dla tego urządzenia?
|
Tak jest dedykowany do tego, mozna samemu tworzyc dowolne kompozycje, mozna ogladac video na monitorze (zbedny ficzer jak dla mnie) mozna twozyc ruchome kompozycje z tlem ruchomym. w zasadzie mini komputerek bo ma 2 rdzeniowy procek.
|
Możesz podać link produktu?
|
kupiony z ali, musisz poszukac sa dwa rodzaje starszy typ z bocznym centralnym usb i dolnym centralnym lub nowszy boczne wyzsze usb i wewnetrzne na kabel bezposrednio w mobo wpinane, do tego rozne rozmiary ja kupilem 3.5 i 5 cali, ten 3.5 to taki raczej na biurko, producent to turzx mozesz obkukac strone jego.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:38. |