![]() |
cd text
siema ! czy mieliscie keidys taki problem ze nero nie chcial wam nagrywac cd textu? nagrywarka obsluguje cd text an 100% w innych prograach nagrywa cd text (feurio) a w nero nie chce . czy jest na to jakas rada
|
Co nero pisze, wyświetla jakiświetla jakiś komunikat? Zresztą Feurio jest lebsze do wypalania Audio, a skoro w nim CD-TEXT wypala się bez problemu to wypalaj tym programikiem
http://members.fortunecity.com/initz...amingdevil.gif Pozdrawiam wszystkich ..:::DemieN:::.. |
HEJ GIPS DLACZEGO PISZESZ TEMATY 2X TO TYLKO ZAŚMIECA FORUM WIEC SKASUJ JEDEN I TRZYMAJ SIE DRUGIEGO
|
nero nic nie wywala tylko po prostu ja mu zaznaczam zeby nagrywal cd text - nagrywanie sie konczyu a cd textu ni ma
|
hmm... mi też się wydawało że nie nagrywa cd-text ale jak wrzuciłem do odtwarzacza samochodowego to miałem pełen opis płyty ze wszystkimi opisami jakie tam nabazgrałem (ale w kompie przy odtwarzaniu nic).
|
hm
hehe qrde wlasnie w samochodzie nie wywala napisow ja nie wiem moze ten nero jest jakis dziwny ale nie wiadomo oso chodzi bo z jedna nagrywarka dziala cd text w nero a z inna nie chce np u kumpla na teac'u i samsungu nie wypalal nero cd textu a feurio wypalal - i taka kupa a ze feurio jeszczse nie obsluguje mojej nagrywarki takze trza chyba czekac:<
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:05. |