![]() |
Hola all
|
Ale smaczne.
|
To przykre :spoko:
|
Owszem.
|
Pierniczysz.
|
człowiekowate są debeściaki :)toast2
|
To przykre.
|
Ja lubię małpy, są bardzo smaczne.
|
Lubię starych ludzi!
|
Słusznie. Zatem kratę trzymaj w piwnicy :taktak:
|
Bardzo lubię muszyniankę i piwniczankę :D
|
I tak się będzie peniać, z przyzwyczajenia. :D
|
Teraz możesz zacząć pić bez obaw, że każą ci w robocie dmuchać :rotfl:
|
Germański pracodawca wie, kto pracować potrafi. :taktak:
Na Iqosach jankesy muszą nieźle zarabiać, poszedłem na pilnowanie imprezy, bo płacili dobrze, na dwudniowy (montaż i zwijka całości, to dobrze ponad tydzień był) event jankesy wywaliły straszną kasę, samo ustawienie gigantycznych namiotów sferycznych kosztowało bańkę. Zetoxu, tylko żebyś nam nie zdziadział do końca, młodszy emerycie. :D |
Z ciekawości sprawdziłem. Wydawało mi się, że w ostatnich latach palenie systematycznie spada i tak generalnie było do niedawna, ale teraz znów powoli rośnie :hmm:
Pewnie teraz to rynek średnio atrakcyjny, reklamować za bardzo nie wolno, a fajki są drogie ale głównie ze względu na akcyzy i inne opłaty, dla producenta chyba za wiele z tego nie zostaje. Przed naszym ostatnim "epizodzikiem inflacyjnym" widziałem, że nawet u mnie na ścianie wschodniej coraz mniej ludzi pali fajki z przemytu. Może zresztą to dlatego oficjalne statystyki pokazywały ponowny wzrost - bo legalna sprzedaż rosła? :w00t: Teraz słyszałem wręcz od znajomego, że przy jego zarobkach i kosztach musiał rzucić, ale jak zwykle większość palaczy po prostu wróci do szukania po melinach i targowiskach :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:38. |