![]() |
145 dni roboczych uważasz za wysoki wynik?
Jakbyś uważnie przeanalizował statystyki korzystania ze smartfonów przez przeciętnych ludzi, to zobaczyłbyś, że dziś już nie tylko gracze trwonią czas. Co znamienne, nasze pokolenie w młodości trwoniło wolny czas, natomiast jeśli dziś popatrzeć ile dziś produktywności idzie się paść, bo pracownicy siedzą na telefonach w pracy... Śmiem twierdzić, że znaleźlibyśmy bez większych problemów takich pracowników, którzy pełne 145 dni roboczych bezproduktywnie przed smartfonem spędzają w pracy rocznie :P |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 207542 |
Cytat:
|
Teraz do mnie dotarło. Byłem tu cały czas i się zestarzałem. Wychodzi, że jakbym tu nie zaglądał ~15 lat to bym odmłodniał? Kurde może jeszcze nie wszystko stracone? :hmm:
|
Tak tylko zasadnicze pytanie brzmi: Na co to komu lol2
|
Oby przetrwało jak najdłużej, całe forum to kopalnia informacji o czasach minionych, ma działającą wyszukiwarkę i można bez problemu znaleźć posty sprzed 20+ lat, nie to co grupki na Facebooku gdzie znaleźć coś sprzed miesiąca graniczy z cudem.
|
a no mógł... :P
|
:spoko:
Jak ktoś mógł napisać, że "był" :sciana: |
Istnieje i ma sie dobrze, witamy ponownie :D
|
CDRinfo mnie odmłodziło :)
Szukałem czegoś ostatnio w sieci i w jakimś komentarzu ktoś napisał:
"...był kiedyś taki portal CDRinfo.pl..." Pomyślałem sobie, wejdę, sprawdzę, zobaczę czy strona jeszcze stoi. No i sto i Z tego co widzę po swoim koncie, to profil na forum założyłem prawie 10 lat temu. W listopadzie stuknie dyszka. Z forum jak widać, zbyt aktywnie nie korzystałem, ale samą stronę odwiedzałem kilka ray dziennie. Teraz płyt już za często nie nagrywam, ale kiedy zobaczyłem logo strony to od razu przypomniałem sobie jak lata temu jeździłem z kumplami na giełdę elektroniczną, żeby znaleźć nagrywarkę z najlepszą korekcją błędów :D W każdym razie nawet się nieco zdziwiłem, że udało mi się zresetować hasło. Tj. że moje konto w ogóle istnieje. W każdym razie pozdrawiam wszystkich, bo aż mi się łezka w oku zakręciła. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:04. |