![]() |
SuSe Linux 8.0
mirror: ftp://task.gda.pl/mirror/ftp.suse.com/pub/suse
Mam problem bo ten system nie jest w wersji ISO. I nie wiem co mam ściągnąć :( Poza tym czy to będzie bootowalne ?? |
Spróbuj na sunsite.icm.edu.pl może tam coś znajdziesz. Ja nie korzystam z SuSE tylko z RH i takie to są na pewno. Sprawdziłem tam przed wysłaniem tej odpowiedzi, tam jest katalog ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/suse/i386/8.0/
ale to nie jest obraz, chociaż jest podkatalog disks, gdzie są obrazy do bootowania (dyskietka i Cd - chyba). Może SuSE nie jest rozprowadzane w postaci bootowalnych obrazów - no nie wiem, bo jakoś ta dystrybucja nie przypadła mi do gustu Miłego dnia |
Suse jest tylko jako płatny pakiet, także nie bardzo go znajdziesz w sieci.
|
ftp://ftp.linux.tucows.com/pub/ISO/RedHat/7.3/
to jest link do red hata, duzo lepszego od mandrake (slowo!) i do tego .iso 3cd. |
Przeszukałem mirrory i nie znalazłem suse 8 w postaci iso. może zdecydujesz się na Red hata 7.3 (3CD) albo Mandrake 8.2 (2CD)
ftp://ftp.ps.pl/mirrors/ ftp://ftp.task.gda.pl/pub/linux/ |
Cytat:
|
Ja wlasnie sciagam Red Hata z zawrotna predkoscia 3.2 KB/s oczywiscie na moim super modemie za kilka tygodni powiem jak sie sprawoje na moim sprzecie :-D :-D :-D :-D
|
Rh jest ok, ale jakoś niepokochalismy się od jakiegos czasu używam PLD i jestem zadowolony. Jak chcesz to moge Ci udostępnić płytki z Red hatem 7.2, Red Hatem 7.3, PLD. Jeśli jesteś z Łodzi to oddajesz czyste płyty albo dajesz do nagrania. Jeśli mam wysłać to doliczas koszt koperty i wysłania. Kontakt przez maila.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:04. |