![]() |
Szukasz pretekstu zeby kupic to kupuj :P
|
Mleko UHT to nie mleko a bardziej zabielacz niż mleko.
To że coś emulujesz nie oznacza że działa identycznie jak uruchomione w naturalnym środowisku. Koszt mógłby być niższy, a i owszem, ale nie dramatyzujmy. |
Sluchaj ujme to tak, jak dla mnie warte 50zl, w czasch gdzie na zegarku idzie grac w gry z ps1 raczej watpliwy sens zakupu. Pomysl ze praktycznie na wszystkim idze zaemulowac psx i do tego masz ps3/ps2 z mozliwoscia grania w psx.
|
No niby coś w okolicy 200 - 220zł. Gdyby było za 50, to już bym pisał jak się spisuje. Potrzeba niewątpliwie jest (znaczy argument za zakupem), ale nie pisał bym w tym języku, jeśli nie szukał bym taniej i lepiej :P
|
Zalezy za ile, na moje oko nie warte wiecej niz 50-100zl z duuuzym naciskiem raczej na 50 :D
|
Playstation1 - Maxtation ode v.2.3
Siema.
Znalazłem w sieci na aukcjach coś takiego jak Maxtation ode v.2.3, czyli emulator napędu optycznego do konsoli Playstation1, dający możliwość odpalania kopii gier z karty pamięci. Testował to który? Co sądzicie? Czy może jeszcze poczekać, choć nie wiem na co :P https://ireland.apollo.olxcdn.com/v1...age;s=1080x587 Ja jeszcze nie kupiłem, ale szczerze powiedziawszy zastanawiam się. Moje czarne płytki w końcu odetchnęły by z ulgą, jak i ja że się nie zniszczą..:spoko: Rozważałem przerobienie jednego z moich PS2 FAT z NA i dyskiem w środku, właśnie do samych gier z PS1, ale to rozwiązanie jest dużo lepsze i bez kombinowania, poza tym uruchamia się natywnie na dedykowanym sprzęcie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:07. |