![]() |
Problem?
Nie wiem czy to problem czy moze tak ma byc. Jak nagrywam to transfer ze wszystkich programow do sciagania spada do zera i w rezultacie przerwa polaczenie.
Jest jakis sposob na to, zebym spokojnie wypalal plyty i jednoczesnie sciagal stuff? Dzieki... |
Podaj konfigurację sprzętową. Wtedy da się coś poradzić.
|
Duron 800 MHz, 192 MB RAM, HDD Fujitsu 40 GB, CD-RW LG 12x, DVD-ROM Pioneer... cos jeszcze?
|
Raczej dziwne. Powinno kopac plytki, a nie zrywac transfer. Ja nigdy nie nagrywam z dysku na ktorym sa zapisywane pliki. Na C: zapis, na D: nagrywanie i bez problemow!
|
Cytat:
|
Cytat:
Athlon 1GHz, 256 RAM, DVD+CDRW=LG. |
niekoniecznie, winny moze byc system operacyjny :) lub jakiś blad w konfiguracji co na jedno wychodzi
na uszkodzenie mobo bym nie stawiał pozdro |
Cytat:
|
Raczej podejrzewam dlugi czas dostepu dysu, i problemy w zwiazku z tym z jednoczesnym zapisem i odczytywaniem roznych danych. Ilosc uruchomionych aplikacji:WinAmp, edytor, przegladarka nie ma tutaj znaczenia. Chodzi tylko o nagrywanie z dysku na ktorym jest zapis!
Jest tak na kazdym Winie od 98 do XP. |
Cytat:
po drugie czy nie ma konfliktow miedzy sprzetem odpowiedzialnym za sciaganie, gmeranie w necie (nie wiem czym sie laczysz - SDI, modem analog czy moze ISDN) a kontrolerem na plycie glownej i czy programy ktorymi sciagasz nie zajmuja sobie domyslnie za duzo zasobow. a i jaka masz plyte i czy porzadek w strach od plyty itp pzdrwm Nikta_Bennet |
Cytat:
To chyba z dyskiem 100000 obrotów i 10 głowicami oraz predkościa nagrywania x1 i nagrywarka SCSI oczywiście.|| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:09. |