![]() |
Problem z Unreal T. 2003
Mam problem z tą grą. Nie wiem czy to jest wersja ostateczna. Po instalacji i próbie uruchomienia pojawia się:\
UT2003 Build [2002.05.31.18.31] OS: Windows 98 4.90 (Build: 73010104) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 802 MHz with 255MB RAM Video: NVIDIA GeForce DDR Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine O co qrwa chodzi??? Wiem, że ta gierka ma wymagania, ale chyba nie chodzi tu o sprzęt. Pisze, że nie może znaleźć pliku ALAudio??? MAcie UT 2003? HELP! Jak to nie zadziała to wracam na giełdę i zastosuję wobec niego środki drastyczne.(( |
Masz jakąś bete, tego jeszcze nie ma. UT2003 ma wyjść chyba w grudniu, ale ja stawiam na styczeń 2003. Nie wiem jak Ci pomóc.
Pozdrawiam |
Cytat:
Tu jest napisane, że we wrześniu. To może nie jest beta. Mam nadzieję, bo nie chcaiłbym znaleźć się na miejscu tego dealaera :)(( (( co mi to sprzedał. Ten hujek dał mi jeszcze 2x cd 1 ze spidermana i do tego jeden uszkodzony. I jak tu się nie wkurrrrr... dzięki |
LeWaP - scaigłem betka kiedys z netu i miałem to samo przejrzyj dokładnie instalke bedziesz miał tam katalog AlAudio z instalką w środku - przynajmniej powinna byc ;)
|
Ja tez mialem bete ale wszystko bylo OK
|
Dzięki! popatrzę czy jest tam taki katalog.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:10. |