![]() |
Niech żyje Drive Image 2002 !!!
prosty, przejrzysty, łatwy, jakby napisany dla 6-latka (bez urazy) partycję C: zapełnioną na 2,9 GB zrobiłem na 2 płytach (1,3 GB ładna kompresja, prawda) przywracanie systemu trwało 16 minut ze stoperem w ręku, pierwsza płyta jest automatycznie startową, qrde sama poezja. Nortonowy Duszek niech się schowa. Oto link do pełnej wersji z serialikiem ofkors.
http://sfnet.de/fo-di60.zip |
Re: Niech żyje Drive Image 2002 !!!
Cytat:
Dodam, jeszcze, że zajmuje 26,9MB |
Re: Re: Niech żyje Drive Image 2002 !!!
program jest godny polecenia, szczegolnie tym ktorzy chca przeniesc system na inny dysk
pozdrawiam:) |
Dzięki Zetoxa - obaczym , obaczym i wydam wyrok narazie i tak mam dane na duszku ale jak sie okaze lepszy to ok
|
Cytat:
|
Dzięki, zaczynam zarzucać sieci :-D
|
Ja też zaciągam :), lubię rzeczy dla 6 latków :P
|
Wilkie dzieki czegos takiego wlasnie szukalem.
|
ZETOXA !!!!
Behave!! Kurcze Zetoxa, masz już taki staż na tym forum, znasz tak dobrze zasady, czemu prowkujesz ? Wiesz że nie wolno dawać takich rzeczy na forum i robisz to naumysnie.... no nie wiem... powinien cały topic wylecieć....
|
Re: ZETOXA !!!!
Cytat:
|
Kurde nie wiem juz o co sie przypiep..... to jest tylko link w morde jeza.!((
|
Cytat:
nie wiem czy juz odkryles ale DI ma rowniez taka mala namiastke Partition Magica i mozna zarzadzac partycjami w prosty sposob - nie to co w Ghost poza tym u mnie dziala caly czas schedule i robi backupy partycji z dokumentami raz na tydzien - fajna sprawa nie musze juz o tym pamietac :) BTW ostatnio piszac ksiakze o DI i Ghost dosc dokladnie poznalem mozliwosci obu programu i moim zdaniem DI jest idealny do domu dla typowych zastosowan domowych natomiast Ghost polecalbym dla adminow i zdalnej pracy w sieciach ... |
Re: Re: ZETOXA !!!!
Cytat:
popatrzcie co upal i wysokie cisnienie robia z szara masa mozgowa. Ludzie opanujcie sie z ta swoja pryncypialnoscia kwadratowej cnotki, bo niedobrze sie robi. Od pilnowania mamy naszego nieocenionego Bartka ( a propos - wrocilem prawie na stale) i starczy. A casting na moderatora nie zostal ogloszony, chyba ze przegapilem podczas nieobecnosci |
Re: Re: Re: ZETOXA !!!!
Cytat:
|
Zgadza sie - linki wolno umieszczac :))))
Pozdrawiam Misiek4 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:09. |