![]() |
A ja mam dostęp do neta, ale nie chce mi się ostatnio kompa ruszać. Czasami wpadnę na Forum, i coś napiszę na dany problemik.
|
Eee... nie, ja tylko nawiązałem do:
"byloby wiecej gdyby nie incydent z narodowym operatorem dominujacym ktory uciszyl mnie na prawie 2 tygodnie (dzieki temu pewnie zdam jakos sesje, ale przez pierwsze 4 dni dostawalem ku...cy)" PS. Nie identyfikuję się z powszechną opinią :-D :-D :-D |
dziergac, wyszywac, przyszyc guzik, zalaac dziure (byle nie w plastiku lub skorze - bo to trzoche inaczej dziala) i wstawic zamek (zastrzezenie jak wyzej)...
czyby moje posty nie powalaly trescia? czyzbym w powszechnej opini wywalal 300% normy i 50% tresci? bu... ja tak nie chce... :(:(:( |
Nie martw się Sid
siła leży w jakości postów, a nie ilości :) to już nie są czasy 200% normy, nie ? ;) PS. Gratuluję umiejętności dziergania, a wyszywać też umiesz? ;) |
dzieki znajomosci z pewna przemila kobieta posiadam te ciekawa i zapewniajaca interesujaca rozrywke umiejetnosc
z wiekiem pewnie porzuce przez nia komputer, potem ksiazki a na koncu mojeg kochanego Stratocastera... komu cos wydziergac? (materialy na wlasny koszt!) PS to moj 700+ post... byloby wiecej gdyby nie incydent z narodowym operatorem dominujacym ktory uciszyl mnie na prawie 2 tygodnie (dzieki temu pewnie zdam jakos sesje, ale przez pierwsze 4 dni dostawalem ku...cy) |
kto umie dziergać:-D :-D :-D
|
A jak zlot by doszedł do skutku to i tak trzeba chyba pomyśleć o identyfikatorach z nickami
|
wiem wiem:)
|
koszulka z logo - OK
czapka z logo... i pomponem - OK ale tomgoo - nicka to sobie będziesz musiał sam wydziergać :) |
ja bym tam wolał koszulke z moim nickiem;) i logo cdrinfo
|
....i koniecznie z pomponem, z pomponem. Prosze:'(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Owszem, dla niektorych szczegolnie zasluzonych cos sie szykuje :))
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
Chiba najlepszy bedzie pon weteryniorz - łon da kuńskom dawke i se bedziesz społ. Tedy żoden kompiuter Ci nie bedzie potrzebny. I se łodpocnies. :-D A tak w ogóle polecam duet okulista - chirurg: jeden Ci zakropli oczy byś nic nie widział, drugi ręce wsadzi w gips, byś nie mógł korzystać ani z klawiatury, aniz myszy (o ile byś jeszcze je dostrzegł po atropinie czy czymś podobnym) Miłego kurowania :-D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:00. |