![]() |
Fakt, przydatny bajer. Są jeszcze jakieś inne udogodnienia?
|
Nie wiem jak u Was ale u mnie ten wpis show(cośtam) czasem pojawia się dopiero po nagraniu pierwszej płyty po instalacji. Niestety nie potrafię powiedzieć czy wpływ na to ma wersja programu, gdyż niejednokrotnie w jednej ver. nagrywam tylko jedną płytę /mało wypalam/
|
Re: Re: Re: FAQ - Aktualna predkosc zapisu w NERO
Cytat:
|
Re: Re: FAQ - Aktualna predkosc zapisu w NERO
Cytat:
|
Re: FAQ - Aktualna predkosc zapisu w NERO
Cytat:
|
A u mnie dziala za kazdym razem:P Serio, serio:-D
|
Głowy nie dam ale chyba tak właśnie jest.
|
Dzięki Sebastian za odpowiedź. Tylko dlaczego Nero w momencie uruchomienia modyfikuje rejestr systemowy? Czy na podstawie detekcji nagrywarki ustawia wartości kluczy od nowa dla tego konkretnego urządzenia? (Pewnie tak. Bo dlaczego miałoby się to zmieniać samoistnie?).
Życzę wszystkim miłego dnia. |
Cytat:
|
Taz, ja usiebie ustawiam te parametry w rejestrze i po restarcie komputera nadal mają warości "1" ale w momencie uruchomienia Nero wartość zmienia się na "0" i bieżące wskazania prędkości są nie aktywne.
System Win98PLSE Nagrywarka LGx16 Nero oryginalne z dobrym kluczem. |
Ilość załączników: 1
Działa na 100 %:) a dla tych co nie lubia grzebac w rejestrze zrobiłem reg ktory jest w zalaczniku wystarczy pobrac wypakowac i dwa razy kliknac :)
Dodalem tez drugi plik backup w razie jak by ktos chcial wrocic do stanu poprzedniego:) |
Chyaba dziala, ale predkosci nagrania podaje zupelnie rozne od Clone CD!? Takie same plyty, wielkosc pliku i oczywiscie nagrywarka.
Dane chyba orientacyjne? (Clone potrafi podac predkosc nagrania wieksza od max. predkosci mojej nagrywarki - w srodku nagrywania pliku!) |
dziala!!!! WIELKIE DZIEKI!!!!
|
Działa, działa:)
|
Udalo sie na tyle, ze Nero sie uruchomil, wypalac bede jutro, to sprawdze do konca!8)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:49. |