![]() |
Freesco - mały problem
Mam postawiony serwer na freesco i mam małe zapytanko. Czy nie da się go tak ustawić, aby po restarcie komputera (serwera) uruchamiał się on bez logowania ? Dzielę na nim SDI i chciałbym, aby się sam uruchamiał podczas restartu - nie trzeba byłoby wpisywać loginu i hasła. 8)
|
A jaki typ logowania jest?
Jeżeli ten program ma logowanie windows: klient sieci ms networks lub inny z windows to możesz spróbować narzędziem [/B]TweakUI[B] - za darmo na stronie ms. Możesz też wpisać hasło w google i znajdzie - 1 link. W rejestrze jest na pewno ta opcja. |
Cytat:
uzywana do stawiania proxy i dzielenia netu na wiecej niz jeden komp bez koniecznosci kupowania routerka BTW tuta jest kilak ciekawych rzeczy o Freesco http://www.freesco.arx.pl/strona/index.php |
Cytat:
Albo jestem już ślepy, albo nic o tym tam nie ma. |
Gdzie masz problem z logowaniem? Na SDI?
|
Cytat:
|
Zajrzyj pod www.freesco.arx.pl i pobierz z działu download freesco plik o nazwie info_2.0.zip. Tam na stronie 7 i 8 tego dokumentu jest info jak to zrobic (punkt 30-40, wpisz login i hasło otrzymane od TePESY). Powinno działać. Powodzenia
|
Cytat:
|
A więc znalazłem rozwiązanie mego problemu - zostawiam wszystko w spokoju !!! Nie loguje się. I jest ok. Dzieki za wszystkie pomysły.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:54. |