Dyskusja: wifi - problem
Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.01.2009, 20:27   #20
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
QoS nie działa

ale jak gdzieś wyczytałem - router mam wielkie możliwości, tylko że część nie działa

P.S.
podałeś ten obrazek wcześniej

--edit--
a jak sprawdzić do czego się jest podłączonym ??

bo we właściwościach pokazuje mi że do APka - czyli z tego wynika, że repeater jest "przeźroczysty" ?? i nie zobaczę do czego jestem podłączony ??

Ostatnio zmieniany przez icemac : 31.01.2009 o godz. 21:05
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post