Dyskusja: RAID0 i komunikat
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.02.2009, 20:44   #1
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
RAID0 i komunikat

dziś podczas normalnej pracy pojawił mi się komunikat z Intel Matrix Storage coś takiego
RAID0 i komunikat-clip.jpg

pisze żebym zrobił kopie zapasowa

w Biosie Raida mam tez komunikat na czerwono ze dysk jest "Ocurred"

jeszcze log

edit

system działa nie dochodzą nie niepokojące odgłosy skanowałem powierzchnie brak bad sektorów

robiłem weryfikacje danchy tak samo wszystko jest OK
Dołączone pliki
File Type: txt Raport.txt (7.8 KB, 1196 oglądane)