Dyskusja: forum do dupy
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.01.2003, 18:31   #58
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Ormianin napisa***322;(a)
Nie wiem czemu ale mam wrazenie ze panowie moderatorzy sami wykreowali tego ww__ czy jakos tam... nie wiem, ale nie mialem ubawu jak pozostali z tego topicu... skoro publicznie wymierzono temu komus sprawiedliwosc forumowa, powinno sie taki post skasowac... po co ma to byc?
Post moze niekoniecznie powinien zostac skasowany, ale moim zdaniem powinna wisiec na nim klodka. W koncu teraz powstala sytuacja ze wszyscy maja mozliwosc jezdzic po ww_ jak po burej suce, no bo jest za co, a on nie ma mozliwosci obrony. Skoro potraktowano go, slusznie z reszta, softem BAN4Ever to i topic trzeba bylo zamknac.