Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.01.2003, 22:11   #1
quiet
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.10.2002
quiet w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation ASPI,WinXP,ClonyXXL zglasza blad: brak sterownikow ASPI

Witam!
Mam taki problemik..przesiadlem sie na Winde XP..zainstalowalem sterowniki ASPI (w najnowsze wersji firmy adaptec)..zainstalowalem tez NERO (rowniez w najnowszej wersji). Sprawdzilem poprawnosc zainstalowanych ASPI programem NERO InfoTool..sterowniki ASPI adapteca jak rowniez Nero sa poprawnie zainstalowane..nie mam problemow z nagrywaniem plyt (we wszystkich trybach nagrywa)..problem jest gdy uruchomie program ClonyXXL (mam zainstalowana najnowsza wersje)..mianowicie po uruchomieniu winda zglasza blad:"Wystąpił problem z aplikacją MFC-Anwendung ClonyXXL i zostanie ona zamknięta."Program ClonyXXL sie zamyka..po ponownym wlaczeniu pokazuje sie ikonka ClonyXXL o bezpiecznym starcie..ze program zostal niepoprawnie zamkniety.ze powodem moga byc bledne ster ASPI i ze ASPI nie zostana zaladowane..klikam OK i ClonyXXL uruchamia sie ale bez ASPI!Jak rozwiazac ten problem..dzieje sie tak z roznymi wersjami ClonyXXL..ASPI instalowalem juz na 1000 mozliwych sposobow i nic..caly czas to samo..prosze o pomoc..i z gory za nia dziekuje!Pozdrawiam!

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online