Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.02.2009, 14:08   #4
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
@demek
super nie było ale wskaźniczki rosły. Dobry kierunek. Podwyżek energii takich też nikt nie dowalał. Tusk sie przypier****ł do ceny jabłek z braku lepszych pomysłów.
A teraz to klęska na całej rozciągłości. Jakby chcieć narzekać to nie wiadomo od czego zacząć.

co do złotówki to moze dla exportu to kicha, ale ja zdecydowanie wole jak jest mocna.
Przynajmniej cały import (w tym elekronika) mnie taniej kosztuje

A teraz zakup nowego laptopka raczej odłoże w czasie, bo ceny rosną w oczach.
Jak zobaczyłem mój router za 280zł w pewnym sklepie to mnie troche przytkało. W wakacje był za 150...
o_O
juz prawie sam doszedles do tego dlaczego teraz zloty jest slaby
tylko jaki by rzad nie byl (zielony, niebieski czy rozowy) nie jest w stanie nic zrobic, chyba, ze przez zakaz importu co w eurokochlozie mozliwe nie jest

teraz mamy problem mimo, ze innym sie oplaca import z polski bo duzo teraz kupia a my duzo dostaniemy, na swiecie kryzys i import wszedzie maleje

dlatego potrzebne jest euro, teraz to widac jak nigdy

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Bezstresowe wychowanie i odbieranie praw nauczycielom wychodzi bokiem
Jak byłem w podstawówce 14 lat temu, to też już było prawie zero respektu dla nauczycieli.
Strach pomyśleć co jest teraz.

Ale przecież nie można stresować uczniów, prawda?
ja skonczylem podst 10 lat temu i respekt do nauczycieli byl ogromny, jak ktos dostal po lapach zeberkiem od lozeczka to nie smial nic rodzicom powiedziec bo by w domu byla poprawka
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post