Dyskusja: [Serial] Lost
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.02.2009, 16:38   #1
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Okiejas sprawdziłem - babeczka mówi "Wygląda(ją), jakby to stało się przed chwilą".
Czyli te szczątki pojawiły się, coś się właśnie rozbiło....

Jest tak - jak oglądasz film i czytasz napisy, to napisy powinny tworzyć spójną całość, bo w sumie jest mało czasu na obraz i napisy. A jak coś nie gra, to się zacinasz i ja tu się zaciąłem... Abstrahując od niewłaściwego tłumaczenia - pojawienie się szczątków wraku nie determinuje pojawienia się jakiś osób. No chyba żeby znaleźli szczątki ludzkie, ale wtedy powiedzieli by raczej "zginęli niedawno", a nie przybyli... Wiem, czepiam się...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online