Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.02.2009, 02:18   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W pierwszym pytaniu Smartka, mamy typowy przykład recesji umysłowej w tym wieku. Najśmieszniejsze, że sam delikwent czuje, że zjadł wszystkie rozumy. Za kilka lat będzie wolał o tym nie pamiętać, bo głupio się robi na samo wspomnienie. A na razie, to wszyscy starzy, to *****e, nie mający pojęcia o życiu. Wiem, sam przez to przechodziłem. Przez odrę, ospę, różyczkę i świnkę też.

Widziałem w autobusie posiadacza ajfona, nie w dresie, ale też nie w garniturze, za to co robił? - słuchał muzyki, cały czas smyrając po tym wyświetlaczu, i starając się, żeby nawet jedna osoba nie przegapiła, że ma ajfona
Z tego prostego powodu nie stanę się nigdy posiadaczem tego czegoś, nawet za darmo.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post