Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.02.2009, 09:58   #4
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
W pierwszym pytaniu Smartka, mamy typowy przykład recesji umysłowej w tym wieku. Najśmieszniejsze, że sam delikwent czuje, że zjadł wszystkie rozumy. Za kilka lat będzie wolał o tym nie pamiętać, bo głupio się robi na samo wspomnienie. A na razie, to wszyscy starzy, to *****e, nie mający pojęcia o życiu. Wiem, sam przez to przechodziłem. Przez odrę, ospę, różyczkę i świnkę też.
ED wlasnie dlatego, kazdy z nas ma wlasna wolna wole i wolny wybor, ktory jest jego wyborem.

Cytat:
Widziałem w autobusie posiadacza ajfona, nie w dresie, ale też nie w garniturze, za to co robił? - słuchał muzyki, cały czas smyrając po tym wyświetlaczu, i starając się, żeby nawet jedna osoba nie przegapiła, że ma ajfona
Z tego prostego powodu nie stanę się nigdy posiadaczem tego czegoś, nawet za darmo.
Znam cala mase posiadaczy iPhoma ktorzy tego nie robia i druga mase posiadaczy Nikii ktorzy postepuja tak samo jak opisales.
To zalezy od charakteru osoby.
Sa szpanerzy i sa normalni ludzie.
Mimo, ze nie jestem zwolennikiem iPhonow rozumiem posiadaczy.
Ma on bowiem wiele zalet oprocz wielu wad.
A tu zaczyna sie po prostu zwykla wojna miedzy zwolennikami Appla i jego przeciwnikami - kompletnie bez sensu i powodu
Mam kompa Appla i nie mam iPhona - zachwycam sie systemem OS X, i narzekam na Windowsa.
Ale nie przesadzam - tego tez Wam zycze!
Odrobiny spolegliwosci i zdrowego rozsadku! A nie zacietrzewienia i bezsensownej wymiany zdan.
I to by bylo na tyle.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post