Witam. Mam pytanie co zrobić żeby całość po wszystkim na memory card nie zajmowała ok. 2MB? Przeprowadzałem instalację MULTI i NORMAL zarówno z plikiem DVDPLE (nazwa zmieniona w Total comander na DVDELF.BIN) w INJECT jak i bez niego. Mam grubą konsolę przerobioną jakimś chipem niestety z padniętym laserem (odtwarza jedynie CD i demo Black). Instalację przeprowadziłem więc u znajomego na slimie ze swapem. Odpaliłem uLEF (4.38) z płyty przez swap i zainsalowałem z pena. Na penie w folderze INSTALL było: ESR, SMS, HDDLOADER i BOOT. Pobrałem to stąd:
http://bootleg.sksapps.com/tutorials...ie_Package.rar
Link z tego forum. Folder INJECT był pusty. Nic więcej u tego znajomego nie robiłem. Wróciłem do domu i wrzuciłem memorkę i pena do swojej konsoli. Wybrałem mass potem instal i format karty ktorego nie wykonałem podczas instalacji u znajomego. Instalacja NORMAL. Wszystko ok. No i teraz w BROWSER klikam MEMORY CARD a tu wolnego miejsca 4,413kB. (na karcie trzy foldery: BOOT Folder 1,728kB , SYS-CONF Folder 159kB oraz Free McBoot 1,696kB). Po instalacji MULTI wolnego miejsca 4,380kB. Po wrzuceniu na pena pliku DVDPLE instalacja NORMAL: wolne miejsce 6,023kB a instalacja MULTI: wolne miejsce 5,990kB.