Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.02.2009, 17:39   #18964
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez onimusza666 Podgląd Wiadomości
skąd możesz to wiedzieć A co na to youyou-niech się wypowie on przecież posiada zdjęcia z Zielonej Finlandii-to może i ma tej Finki
Finki w zimnej Finlandii smakują gorąco.

Trzeba być tylko ostrym zawodnikiem.

A! Jeszcze zapomniałem napisać. Byłem 2 razy w Finlandii, raz zamoczyłem, mam nadzieję, że nie przeczyta tego moja była żona - dość mam awantur

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 08.02.2009 o godz. 17:49
ed hunter jest offline