Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2009, 16:08   #7963
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
W oszołomie zrobili poniedziałek dniem emeryta. Każdy emeryt, który wyrobi sobie (bezpłatnie) kartę 'skarbonka emeryta', otrzyma w poniedziałki 5% rabatu na zakupiony towar (na alkohol i papierosy też ).

(...).
A może kierownictwo oszołoma to osoby młode.. i wymyśliły ze jak przyjdzie banda emerytów.. każdy zacznie sie przekrzykiwać.. to poczują z czym musimy my jeszcze młodzi się zmagac... przecież to jest codzienność.

Chociaż o tyle mam dobrze ze nie zbliżają się do mnie ... długie włosy, glany i postura robią swoje... Dlatego wielu moich znajomych jeździ ze mną (wcześniejszym)... były sytuacje ze starsza pani sie przepycha przepycha, krzyczy o wychowaniu ... az zobaczy mnie i ... wraca i jest radość amy mamy luz...

najlepsze ze babcie nie boją się już dresów - my pierzaści ( określani w pewnych kręgach: "sługami szatana" ) jesteśmy chyba napiętnowani
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post