Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2009, 17:01   #7964
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jak lata temu otwierali Geant'a na Jubilerskiej, to pojechałem zobaczyć co się będzie działo. Były wspaniałe promocje na masło, cukier i inne rzeczy, których emeryci powinni unikać, ale zawsze ceny tych produktów są dla nich najważniejsze. Wjechałem na parking podziemny i zobaczyłem jak dwóch dziadków bije się o ostatni wózek, okładali się piąchami po gębach, aż plaskało...popatrzyłem na to chwilę, potem poszedłem na górę i zobaczyłem coś, co się może jedynie kojarzyć ze słynnym obrazem Matejki i wróciłem do domu.
Pamiętacie ten szał z kupowaniem cukru, kilka lat temu? Ludzie to stado baranów i tyle.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 09.02.2009 o godz. 18:35
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post