Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2009, 19:42   #2
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Qku Podgląd Wiadomości
1. Mam odtwarzacz CyberHome CH-DVD 300. Czy on odtwarza format xvid, divx?
2. Domyślam się, że nie więc jakie formaty on odtwarza?
Nie masz instrukcji? Googla?
Odtwarza dvd-video, vcd, svcd, jpg i mp3. Kropka. -> http://www.videohelp.com/dvdplayers?...y=Name&hits=50

Cytat:
jeżeli mam plik avi to na co go przekonwertować tak żeby działał na moim odtwarzaczu? Jaki format i ustawienia będą najlepsze jeżeli chcę nagrać na płytę dvd kilka odcinków serialu (każdy plik avi=350mb)
[...]
ale przy tworzeniu VideoDVD (.vob) plik 350mb zmienia się w 1.98gb więc jaki mam wybrać ten format?
I tak ma być. Format DVD-Video. Im więcej odcinków wrzucasz na płytę, tym gorsza jakość. IMO góra 3-4.

Cytat:
Wolałbym jednak posłużyć się programem TMPGEnc DVD Author tylko proszę powiedzcie mi czym i na co mam konwertować pliki avi tak żebym mógł potem kolejne odcinki dodawać do programu TMPGEnc DVD Author, żeby to działało na moim stacjonarnym odtwarzaczu i żeby na jednej płycie były więcej niż 2 odcinki.
3-4 odcinki na płytę od razu, nie potem dogrywać. Programy dobierają parametry kompresji do ilości danych i pojemności płyty.

Inny program - ConvertXtoDVD.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post