Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2009, 21:16   #12
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przecież ja to zrobiłem z twoimi plikami... Tak jak pisałem wyżej, usuń tytuły z vtst1 i wtedy podmienisz tytuł. Żeby je usunąć bezboleśnie, skorzystaj z komenty go to the calling command i pousuwaj te odnośniki (wystarczy komenda hide button). W FPPGC możesz od razu zmienić skok z ttn2 na ttn 1 - komendy powtarzają się. A później z menu Info Find uncalled PGC i z menu DVD Delete uncalled PGC. Po podmianie tytułów będziesz jeszcze musiał przywrócić pre i post command w tytule.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post