Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.01.2003, 18:57   #28
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
bgn napisa***322;(a)
czyzbys nie mial co robic, ze zajmujesz sie takimi duperelami.[...]

wiesz co bgn dziwny jestes - i zmieniles sie - nie poznaje Ciebie juz od dluzszego czasu - nie wiem czy robisz to specjalnie i sprawia ci to radoche czy po prostu w lubujesz sie w wynajdywaniu ukrytych znaczen m.in. w moich wypowiedziach

o to zeby nakierowac choc troche Twoj tok myslenia o tej calej rozmowie na odpowiedni tor:
- roboty mam w cholere i jeszcze troche - i nie mowie tu o uczelni tylko o samym cdrinfo

- temat ten wyniknal poniekad z zachowania sie jednego z forumowiczow ktory w podpisie wstawil sobie cala zawartosc swojego kompa z tym ze kazdy komponent byl wymienieony w osobnej linijce - malo teog nawet w osobnej dopisal ze plyta jest ata133

- ow czlowiek na prosbe o skrocenie tego podpisu albo napisanie w jednym ciagu tak jak to robia inni stwierdzil ze nic mu moderatorzy nie moga zrobic - no to ja mu zrobilem

- stad wzial sie pomysl ograniczenia liczby znakow i najpierw zapytalem sie co Wszyscy o tym sadza - potem zaczalem sprawdzac jak sie ma dlugosc wszystkich znakow uzywanych do podpisu do dlugosci widzianego podpisu i stwierdzilem ze samo formatowanie zabiera sporo a niektorzy maja calkiem przyjmne podpisy dlatego pomyslalem ze mozna sobie odpuscic to ograniczenie a po prostu ingerowac w przypadkach skrajnych - czyli post byl niepotrzebnie napisany przyznaje sie do tego

- nie brakuje mi moderowania - stalo sie to co i tak chcialem juz od dluzszego czasu zrobic - zrezygnowac z moda

- nie rozumiem Twojego podejscia do wszelkich osob nadzorujacych cokolwiek - bez moderatorow forum szybko zamieniloby sie w hydepark - i wszyscy by stad uciekli - zaczynam podejrzewac ze nie lubisz takich osob jak moderatorzy jak pol..ja ? prokur...r ? nie wiem po prostu nie rozumiem!

- sam zachowujesz sie jak cenzor - wlasciwie przyjales na siebie role cenzora cenzorow wszystkich cenzorow nie uwazasz?

ide cos zjesc potem moze jeszcze cos dopisze

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post