Cytat:
bgn napisa***322;(a)
czyzbys nie mial co robic, ze zajmujesz sie takimi duperelami.
|
rozumiem Majoneza bo mnie rowniez wkurzal ten podpis ze specyfikacja
calego kompa - moze kazdy swobie wstawic swojego konfiga - bedzie zabawnie i niedlugo posty nie beda nic zawieraly poza konfigiem
ja ze swej strony proponuje dodanie dokladnych definicji co to HT czy SATA - mowie wam bedzie wesolo ...
a tak powaznie to skracac ogolnie nie ma co a jedynie reagowac w konkretnych przypadkach
nie odmowie sobie pokusu skomentowania ...
Cytat:
|
1.po pierwsze (primo) - kazdy nowy akapit ma sie zaczynac tabulatorem z piecioma spacjami i oczywiscie duza litera
|
to nie jest zgodne z zasadami typografi a wiec polecam zapoznianie sie ze strona pana Twardocha - przydatna lektura
Cytat:
|
2. po drugie ( primo oczywiscie) - kazdy podpis powinien odpowiac uprzedniemu skanowi podpisu przeslanemu administratorowi - inaczej ban na tydzien
|
a moze rosyjska ruletka ... w nagrode dozywotni ban ...
w zabawie biora wszysty lub wybrani userzy ...
Cytat:
|
3.po trzecie ( primo) - zabrania sie uzywania dwoch kolorow czcionek w poscie
|
a to dlaczego - bronisz daltonistow ... o ile mi wiadomo to im wszystko jedno ile jest kolorow...
Cytat:
|
A jak jestem przy cenzorowaniu - koledzy Nowi cenzorzy - wstawcie sobie napis CENZOR nad zdjecie. Nie ma sie co wstydzic - wszak nie jestescie juz osbami prywatnimi, a osobnikami zaufania publicznego
|
a co masz do nowych Modow - moim zdaniem spelniaja swoje zadanie
jednak nigdy nie da sie dogodzic wszystkim i zawsze znajdzie sie
jakis nieprzystosowany ktoremu wszystko przeszkadza
jezeli masz tak DUZO do powiedzenia i wiecznie jestes niezadowolony
to moze sam zajmiesz sie forum - mozemy dac ci Moda od zaraz
ciekawe jak poradzisz sobie z tym zadaniem
ja ze swej strony stawiam skrzynke browara lub kilka flaszek dobrej gorzalki ze nie dasz rady pogodzic wszystkich stron
i jak przyjmujesz wyzwanie? pamietaj masz szanse by forum bylo idealne ...